zondag, mei 06, 2007

 

Aanbieding Ganntrader

Hallo GannTrader,


Hierbij de VERNIEUWDE GannTrader Market Analysis voor de week van 7 mei 2007 ter kennismaking.

De analyses in GannTrader Market Analysis geven een goed overzicht in de technische posities van de belangrijkste indices (vooral de AEX) zowel voor de lange- en de korte termijn. Via diverse technieken worden prognoses gemaakt voor het koersverloop in de komende weken. Daarnaast zijn van de 10 belangrijkste AEX aandelen uitgebreide Elliott Wave analyses opgenomen met een overzicht van trend, koersdoel en stop-loss voor de diverse tijdvensters.

Belangrijkste doelstelling van de veranderingen en uitbreidingen is om u meer inzicht te geven in cyclische patronen en timing. En aan de andere kant meer inzicht geven in de richting van de trend, belangrijke steun- en weerstand zones en wellicht het belangrijkste het hanteren van glijdende stop-losses. Via deze stop-losses kunt u uw risico beperken en ook een stuk van de ongerealiseerde winst veilig stellen.

Ik ben ervan overtuigd dat u met de vernieuwde wekelijkse GannTrader Market Analysis een betere inschatting kan maken van de kansen en risico’s op de diverse indices (vooral de AEX) en de belangrijkste AEX aandelen.

Via onderstaande link kunt u het meest recente exemplaar van GannTrader Market Analysis downloaden in PDF formaat.

http://www.ganntrader.org/GMA18mei7ice.pdf
(klik op de link voor downloaden)

Afhankelijk van uw internetsnelheid kan het downloaden 1- a 2 minuten duren


Als u nu een abonnement neemt (ingangsdatum 1mei) ontvangt u 10% korting op de normale abonnementsprijzen. Tevens ontvangt u bij uw abonnement een uitgebreide handleiding van de interpretaties van de gehanteerde technieken

Kwartaal abonnement 59 Euro (Normaal 67.50 Euro

Jaar abonnement 215 Euro (Normaal 240 Euro)


Met vrolijke groet

Jan van Gemeren


Veelgestelde vragen en inschrijving GannTrader Market Analysis

Aanmelding Email sturen naar info@GannTrader.nl (o.v.v. 'Beursbox' en uw emailadres en verdere adre4sgegevens) vervolgens betaling abonnementsgeld op SNS Bank, Rekening nr. 85.79.29.186, t.n.v. P.J. van Gemeren te Stramproy (Nederland) o.v.v. GMA en uw emailadres (eventueel @ vervangen door AT).
Buitenland: IBAN: NL80 SNSB 0857 9291 86
BIC/SWIFT: SNSBNL2A
Na betaling ontvangt u een bevestiging van inschrijving en ontvangt u meteen wekelijks de GannTrader Market Analysis, de tussentijdse update op woensdag en in bijzondere gevallen een alert.
Duur van een abonnement, opzegging en continuatie De duur van een abonnement geldt voor de aangegeven periode. Er is geen opzegtermijn. Een week voor afloop van de abonnementsperiode krijgt u een herinnering voor verlenging. Als u binnen 7 dagen betaald wordt u abonnement gecontinueerd anders wordt het abonnement automatisch stop gezet.
Wijzigen abonnementsprijs GannTrader behoudt zich het recht voor de prijzen van de abonnementen te wijzigen. Abonnementen die aangegaan zijn onder de oude condities worden uiteraard door ons nageleefd.
Niet tevreden geld terug We zijn overtuigd van de kwaliteit van onze diensten. Indien u niet tevreden bent en dit meldt binnen 14 dagen na betaling van uw abonnementsgeld krijgt u zonder discussie uw volledige betaalde abonnementsgeld terug.
Klachten kunnen via email (info@ganntrader.nl) gemeld te worden. De klacht wordt binnen 3 dagen behandeld.

Privacy Statement / Wet bescherming Persoonsgegevens
Uw gegevens, zoals e-mail adres etc. zullen nooit aan derden worden verstrekt.
Aansprakelijkheid GannTrader aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die door het gebruik van de diensten van GannTrader ontstaat.


Overige vragen via info@GannTrader.nl
Nadere informatie op www.systeemtrader.nl

Labels: , , , , ,




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?