vrijdag, mei 04, 2007

 

Actief beleggen kan wel degelijk rendement opleveren

U hebt in de BEURSBOX nieuwsbrief al enkele keren onze commentaren gezien op het feit dat de actieve Alex-beleggers de afgelopen vier jaar slechts geld hebben verloren. Toch is het wel degelijk mogelijk om actief te beleggen én een goed rendement te maken. Kijkt u maar eens op www.stocktradingexpert.com en oordeelt u zelf. Met STE Momentum Trading staan we nu op een netto totaalrendement van 130%. Nu willen we onszelf niet op de borst kloppen maar er zijn twee heel duidelijke redenen voor dit succes. Ten eerste betalen wij én onze abonnees heel weinig transactiekosten en ten tweede het feit dat we een systematische manier van werken hebben waardoor we onze emoties volledig kunnen uitschakelen. Die manier van werken is er natuurlijk niet van één dag op de andere gekomen, maar is het resultaat van vele dagen noeste arbeid. De gemiddelde belegger lijdt met actief beleggen dus verlies omdat hij enerzijds de kennis ontbeert, maar anderzijds omdat hij niet beseft hoeveel tijd gaat zitten in het ontwikkelen van een écht winstgevende manier van beleggen.
Wilt u actief beleggen én een goed rendement? Wij sturen dagelijks de kant en klare koop- en verkoopsignalen per e-mail naar u toe, zodat u alleen enkele minuten hoeft te besteden aan het eventueel inleggen van uw orders.
Want waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan? Meldt u daarom vandaag nog aan voor een abonnement op STE Momentum Trading.

Jack Hoogland


Labels: , , , ,




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?