zondag, april 29, 2007

 

Going Offshore (3)

U heeft besloten naar het buitenland te gaan en u heeft uw Nederlandse en/of Belgische bezittingen cash gemaakt en het geld naar Zwitserland overgemaakt. En dan...
Mijn advies aan u is om dan eerst te gaan huren in het land, in de streek waar u zou willen wonen. Immers houdt u dan de vrijheid om snel van stek te veranderen en u heeft de tijd en ruimte om eventueel zelf iets te (laten) (ver)bouwen terwijl u in de buurt bent.
Het belangrijkste is echter naar mijn idee het behouden van de vrijheid, want het is nogal een stap, van Nederland of Belgiƫ emigreren naar een ander land. Als het nieuwe land bevalt, dan kunt u als een local gaan zoeken naar een mooi perceel of een mooi bestaand huis. Bedenk echter, vooral in het duurdere segment is men gewoon om veel zelf te (laten)bouwen. Uw bezit in de toekomst weer verkopen kan dan best een uitdaging zijn. De drie belangrijkste zaken van een stuk onroerend goed zijn ook in den vreemde locatie, locatie en locatie. Zorgt u er dus voor dat u perfect op de hoogte bent van de lokale situatie voor u besluit om te gaan kopen, of het nu een perceel of een bestaand huis is.


Tom Lassing

www.beursbox.nl

www.beursblogger.nl

Labels: , , , ,
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?