maandag, april 16, 2007

 

Dollar daling

Profiteerde u van de dollardaling? Beleggen in de dollar is precies gelijk aan beleggen in aandelen. Immers heb ik met mijn dollarbeschermingsrapport al aangetoond dat u met turbo's of speeders prima in dollars kunt beleggen. Short en long.
De afgelopen weken is de dollar van 1,29 naar 1,35 gedaald. In de afgelopen drie jaar is de dollar in totaal 57% ten opzichte van de euro gedaald. Het wordt onderhand bijna een overdrijving. Immers, zo sterk is de Euro nu ook weer niet. De euro bestaat immers ook uit valuta van landen die er geen enkel probleem in zien om op ongehoorde schaal fraude te plegen, zoals Griekenland en Italiƫ. Het is nu al drie jaar stil op dat vlak, maar dacht u werkelijk dat ze daar 'plotseling' gestopt waren met het plegen van financiƫle fraude op nationale schaal? Dat doen ze al tientallen jaren en dat doen ze ook nu. Het is alleen dat ze al drie jaar niet meer betrapt zijn.
Dat de dollar dus in een strakke lijn in waarde blijft dalen geloof ik niet. De euro is in de kern niet veel beter dan de dollar. Ook wij hebben een munt die maar bijgedrukt wordt. Ook wij hebben een overheid die alleen maar schuld op schuld stapelt en ook wij hebben jaar in jaar uit een budgetoverschrijding en een overheid die alleen maar duurder en duurder wordt en procentueel een steeds grotere hap uit de economie neemt.
Bekijk de dollar dus vanuit een Technische Analyse bril, want anders gaat u straks mogelijk nat.


Tom Lassing

www.beursbox.nl

www.beursblogger.nl

Labels: , , , ,




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?