woensdag, april 11, 2007

 

Hoe beschermt u uw vermogen?

De wereld verandert snel en de dollarhegemonie lijkt richting een eindspel te gaan. Op de beurs is het nu nog altijd alle dagen feest, maar de bel voor de laatste ronde zou al wel eens geklonken kunnen hebben. Hoe gaat het met uw vermogen als het beursfeest binnenkort echt een keer over is?
Zullen we in de komende jaren onze vermogens kunnen beschermen?
De Global Energy Newsletter denkt dat dit inderdaad kan en heeft daarom haar beleid ingezet op drie pijlers. De huidige abonnees EN iedereen die nu abonnee wordt, krijgt onze 'servival kit' voor de 21e eeuw belegger toegezonden. Daarin staat hoe ook U bij dalende koersen uw vermogen veilig kunt stellen en kunt profiteren van dalende koersen.
We namen op 9 maart 2007 de eerste nieuwe posities in. Op dit moment staan die vrijwel allemaal op winst. In sommige gevallen zelfs al een heel leuke winst. De timing en de strategie kloppen.
Mocht de beurs flink corrigeren, dan zullen wij daar ook last van hebben. Immers gaan dan alle aandelen in koers omlaag, daar valt niet aan te ontkomen. We hebben echter enkele maatregelen genomen waardoor we weten dat we zo min mogelijk aan waarde gaan verliezen EN als eerste weer profiteren van de stijging die na de daling komt.
Gaat u dus niet gokken met uw vermogen, maar beleg met visie, uw vermogen waard.
Neem daarom vandaag nog een abonnement op www.globalenergynewsletter.nl

Tom Lassing
www.globalenergynewsletter.nl

Labels: , , , ,
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?