vrijdag, januari 12, 2007

 

Beleggingsverzekeringen

Naar aanleiding van de eerdere berichten over de misschien toch niet zo fris afgesloten beleggingsverzekeringsproducten kreeg ik wat reacties van lezers die zich niet in konden denken dat onze gevestigde verzekeraars zich echt schandalig opgesteld zouden hebben.
Helaas voor hen...
Het ziet er steeds meer naar uit dat iedereen die een beleggingsverzekering heeft afgesloten zich voor de zekerheid maar beter kan aanmelden op www.polisopheldering.nl want ook toezichthouders beginnen nu al geluiden te laten horen waaruit blijkt dat het niet allemaal even netjes gegaan is. Er zijn nu al kleine polissen bekend waarbij slechts 16% (!) van het geld daadwerkelijk voor beleggingen gebruikt werd. Het mag duidelijk zijn dat dit soort polissen natuurlijk nooit afgesloten hadden mogen worden. Dit is in de basis al bedrog richting de consument. Toch zijn dit soort polissen realiteit. Ook de nette verzekeraars, de bedrijven van naam en faam, hebben zich blijkbaar laten verleiden door het grote geld. Laten we eerlijk zijn, als je als topman geen enkel probleem hebt met het je toe-eigenen van enorme beloningen, waarom zou je dan een probleem hebben met het bedonderen van je klanten?
Aanmelden dus, want het was mis in de sector en heel wat particulieren met een beleggingsverzekeringsproduct zijn bedonderd. Misschien u ook wel. Als dat later blijkt, dan zit er een vergoeding voor u in, maar alleen als u zich ook gemeld heeft.

Tom Lassing

www.beursbox.nl

www.beursblogger.nl

Labels: , , , , , , ,




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?