dinsdag, april 24, 2007

 

Werk hard en beloning volgt

Dit is vooral in het Calvinistische deel van Nederland nog altijd deel van de mentaliteit en gelukkig maar. Immers is het goed gegaan met het Westen omdat na de Tweede Wereldoorlog iedereen er de schouders onder zette.
Tijden veranderen. We zien nu dat CEO's een andere mening toegedaan zijn. Is het niet tijd om ook als belegger te durven inzien dat beleggen beter niet hard werken is, maar juist dat goed beleggen het doen van bitter weinig is?

U leest het goed, doe minder en verdien meer!

Afgelopen weekend werd bekend dat de actieve Alex beleggers per saldo geld hebben verloren. Ondanks alle informatie op Internet, alle goede adviezen die er te krijgen zijn en een beurs die de afgelopen vier jaar enorm gestegen is, is het toch nog altijd zo dat particuliere beleggers in deze prachtige beurstijden per saldo geld naar de beurs blijven brengen!

We moeten dus slimmer worden, want zoals het nu gaat, gaat het blijkbaar niet goed.

Banken stimuleren u om veel te handelen. Kortingen voor beleggers die veel handelen, veel nieuwe producten om u te verleiden nog meer te handelen en mooie folders om u maar meer omzet te laten maken.
Bewezen is nu weer dat actief beleggen geld kost. Beter kiest u voor strategisch beleggen.
Kijkt u daarom eens goed naar www.globalenergynewsletter.nl en www.topaandelen.com. Deze services leveren slimme particuliere beleggers wel geld op. U hoeft relatief weinig te doen en uw geld is geld voor u aan het verdienen. Veel beter kan het echt niet worden!


Tom Lassing

Labels: , , , ,




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?