donderdag, april 05, 2007

 

Optiebeleggen

Op dit moment is Francois Franken een rondje door Nederland aan het maken met zijn Mini-seminars. Een mooie manier voor u om kennis te maken met optiebeleggen. Kijkt u hier waar hij nog gaat komen: http://www.beursbox.nl/affiliate/seminar.html
Wat Francois echter pertinent niet heeft, is een aanvullende optieservice die u ook tips op in te nemen opties kan geven. Dat is een heel ander vakgebied.
Nu zijn er goktips op bijvoorbeeld opties, (ik geef die ook weg, via www.speculatievetips.nl) maar juist opties lenen zich voor veel meer dan dat. Zo zijn er dus ook gedegen optieservices die u zowel ondersteuning als tips geven. Eén zo'n service heeft besloten naar Nederland te komen, nadat ze eerst in Amerika, Engeland, Zweden en Australië services heeft opgezet.
Er is al bekend wie de manager voor Nederland gaat worden, maar verder moet alles vanaf nu nog vanaf de grond opgebouwd worden. Beursbox houdt u op de hoogte van de vorderingen omdat de Amerikaanse initiatiefnemers en de manager Nederland tot de vriendenkring gerekend mogen worden. Dit wordt de eerste wereldomvattende optieservice en ze zal services bieden zoals we nog niet eerder in Nederland gezien hebben. Als er nieuws te melden is, dan leest u dat via deze nieuwsbrief.


Tom Lassing

www.beursbox.nl

www.beursblogger.nl

Labels: , , , ,




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?