maandag, november 07, 2005

 

HCC beleggen dag Culemborg

Afgelopen zaterdag was de landelijke HCC beleggen dag in Culemborg. Voorhet eerst presenteerde ik daar de Japanse Candles. De zaal was vol, +2. We kwamen namelijk twee stoelen te kort.
Voor iedereen die er niet bij kon zijn ga ik zo snel mogelijk een presentatie maken in de vorm van een filmpje. Ik moet daar even voor gaan zitten om dat te regelen, maar de vraag ernaar was zo groot dat het me een leuk extra projectje lijkt.
Het was een goed bezochte bijeenkomst waar een flink aantal interessante presentaties gegeven werden. De nevensessie presentatie over Turbo Beleggen was zelfs zo goed bezocht dat er veel te weinig plaatsen waren. U weet ondertussen dat op www.turbospecialist.nl een cursus Turbo beleggen staat. Het is overigens gebleken dat Tiscali abonnees deze cursus niet kunnen volgen. Tiscali blijkt als enige betaalde provider niet in staat deze berichten door te sturen. Het beste schrijft u dan in onder een ander E-mail adres, bijvoorbeeld het gratis Yahoo of Gmail. Hetzelfde geldt overigens voor het Japanse Candles E-book dat u gratis kunt downloaden via www.japansecandles.nl.


Tom Lassing




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?