donderdag, augustus 18, 2005

 

BeursBulletin.nl en Beursbox.nl slaan handen ineen

Hoofddorp - Best, 18 augustus 2005– Na een uitgebreide en succesvolle samenwerking, hebben BeursBulletin.nl en Beursbox.nl besloten hun samenwerking verder te intensiveren. Vanaf vandaag zal gebruik gemaakt worden van de adviesservice van BeursBulletin. Beursbox verkocht recentelijk haar eigen adviesservice. De 9 BeursBulletin-portefeuilles kennen een relatief laag risico en hebben het afgelopen jaar een gemiddeld rendement behaald van ruim 35%.

Het analistenteam van BeursBulletin heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Beleggers hebben de keus uit 9 beleggingsportefeuilles, variërend in risicoprofiel maar allen met een positief rendement. Daarnaast biedt BeursBulletin een viertal beleggingscursussen, een complete website en is het weekblad uitgegroeid tot het grootste beleggersblad op basis van technische analyse.

De diensten van BeursBulletin vormen een uitstekende combinatie met de analyses van Beursbox. Beursbox.nl staat vooral bekend om de (vrijwel) dagelijks verschijnende gratis Beursbox Nieuwsbrief. Hierin staan onder meer dagelijkse analyses van de AEX-index en individuele aandelen, die voornamelijk zijn gebaseerd op ‘Japanse Candlesticks’, een methode voor technische analyse. Hoewel Beursbox geen eigen portefeuille meer bijhoudt, blijven de analyses lang op de site staan waardoor deze voor iedereen controleerbaar zijn. Ook alle nieuwsbrieven worden in een archief bewaard op de website. Tom Lassing is reeds een graag geziene columnist in het blad BeursBulletin en biedt hij samen met BeursBulletin het boekje Japanse Candles in de Praktijk aan. Door deze samenwerking zullen de populaire artikelen en analyses een grotere rol gaan spelen in het weekblad en de website van BeursBulletin.

De transparante en controleerbare aanpak van beide bedrijven vormt de basis voor deze verregaande samenwerking. De visie van beide partijen is dat transparantie de basis vormt voor het vertrouwen van beleggers in de financiële markten. Helaas is dit vertrouwen de afgelopen jaren verscheidene keren geschonden en werd het beursnieuws diverse malen beheerst door schandalen bij bedrijven, accountants, beleggingsanalisten en –adviseurs. Tom Lassing van Beursbox en Harm van Wijk van BeursBulletin hebben beiden als doel een bijdrage te leveren aan het vergroten van de transparantie in hun tak van sport.

Over BeursBulletin: BeursBulletin is een complete adviesdienst voor particuliere beleggers. Zij worden onder andere bediend via de vernieuwde website BeursBulletin.nl, waarop abonnees de beschikking hebben over streaming koersen, financieel nieuws, koersgrafieken en de concrete adviezen van BeursBulletin. Tevens ontvangen zij concrete aan- en verkoopadviezen per sms en e-mail. Daarnaast ontvangen zij gratis het weekblad BeursBulletin, met daarin achtergrondinformatie over de gegeven adviezen en interessante artikelen en columns van gerenommeerde namen in de financiële wereld. Ook kunnen beleggers gratis deelnemen aan vier cursussen die BeursBulletin geeft. Dit zijn: ‘Succesvol beleggen met BeursBulletin’, ‘Succesvol beleggen met Opties’, ‘Succesvol Opties Schrijven’ en in samenwerking met ABN AMRO ‘Succesvol beleggen met Turbo’s’.

Over Beursbox: De site is een financiële portal naar tal van interessante sites en services. Beleggers kunnen bij Beursbox.nl vooral een eigen, onafhankelijke mening en veel waardevolle kennis en informatie vinden. Het is en blijft in de basis een gratis service. De content wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld. Als dat dan de beste analyse of het eerste nieuws oplevert is dat mooi meegenomen, maar geen doel op zich.

Over Harm van Wijk: hoofdredacteur Harm van Wijk was eerder verantwoordelijk voor het opzetten van de beleggingssites van SNS Bank en DFT.nl. Daarna was hij verantwoordelijk voor marketing, verkoop en business development bij Binck Bank en werkte hij mee aan het opstarten van SNS FundCoach. Sites die allemaal hoog genoteerd staan in de Financiële Webwijzer van de Consumentenbond.

Over Tom Lassing: Tom Lassing is Beursbox.nl in mei 2001 begonnen. Zijn Internet roots liggen in 1995 toen van het BBS werd overgestapt op het toen voor de massa ontluikende Internet. Al vanaf 1993 publiceert Tom Lassing een Nieuwsbrief over financiële onderwerpen. 7 jaar lang was het vooral een maandelijkse Nieuwsbrief aangevuld met dagelijkse Updates en vanaf 2000 is het een dagelijkse Nieuwsbrief geworden.

BeursBulletin.nl


Telefoon (023) 565 28 44

Fax (023) 565 19 23

info@beursbulletin.nl

Siriusdreef 2

2132 WT Hoofddorp

Beursbox


Telefoon (0499) 395450

redactie@beursbox.nl

Bereklauw 15
5684 JM Best




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?