dinsdag, augustus 21, 2007

 

KFN haalt 230 miljoen op

KKR Financial Holdings (KFN) heeft het ondanks het zwakke klimaat toch voor elkaar om bij zeven fondsen in taal 230 miljoen los te peuteren. Die zeven fondsen fondsen hebben in totaal 16.000 nieuwe aandelen afgenomen. Ze betaalden gemiddeld 14,4 per aandeel.
Het is nu de bedoeling om nog eens 270 miljoen op te gaan halen via een claimemissie bij de andere aandeelhouders.
Met die halve miljard wil KFN de balans versterken en in feite genoeg geld hebben om koopjes op te pakken. Immers is dit het moment om met een zak met geld de koopjes op te pakken.
Ik ga daarom de Insider Abonnees van de Global Energy Newsletter later vandaag ook een Insider Alert van die strekking toesturen, net zoals Jack Hoogland gisteren zijn abonnees een tussenrapport heeft gestuurd met daarin drie aandelen, waarvan twee die nu zelfs onder de intrinsieke waarde noteren. Dit soort buitenkansjes zijn er niet veel. Ze ontstaan omdat beleggers 'alles' de deur uitdoen en in de paniek niet meer kijken naar wat ze eigenlijk met het waswater wegspoelen. In die verkoopmanie zien maar weinig beleggers de pareltjes nog liggen. Het gaat er niet om dat 'alles' gekocht wordt, verre van dat. Het gaat erom dat u de laagst gewaardeerde kwaliteitsaandelen nu koopt. Die kans is er nu


Tom Lassing

www.beursbox.nl

Labels: , , , , , ,




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?