donderdag, februari 01, 2007

 

Hoe vreemd de beurs soms werkt

In Amerika vonden we voor onze Insider abonnees een energiebedrijf met voorraden energie in de grond die zelfs reuzen als BP en RDS doen watertanden.
Een bedrijf met potentieel een waarde waar slechts van gedroomd kan worden.
Het aandeel van het bedrijf is recent 25% gedaald.
Het is een bedrijf in Noord Amerika, met haar energie voorraden in Noord Amerika. Het boven de grond halen van de energie is niet buitengewoon moeilijk en de infrastructuur tussen de energievoorraad en de bewoonde wereld ligt er al.
Kortom, een droomsituatie.
Het bedrijf heeft nu een marketingbeureau in de arm genomen om haar 'merk' onder de aandacht van Wall Street te brengen. Analisten en beleggers zien het bedrijf namelijk volkomen over het hoofd!
Energie de laatste weken niet erg hot. Beleggers zijn vooral in de kleine aandelen massaal verdwenen toen de olieprijs daalde tot onder de $50.
Vooral dit soort prille bedrijven, die veel potentie, maar weinig tot geen huidige winst kennen, worden dan als eerste gedumpt en aandacht van analisten krijgt zo'n onpopulair bedrijf dan niet.
Een gouden kans, maar wat we zien is dat beleggers liever elkaar achterna lopen, dan dat ze een eigen lijn trekken en zich, net als Warren Buffett, niets aantrekken van de rest van de markt en van het sentiment bij andere beleggers.
Ook hier weer mijn pleiten voor een veel fundamentelere aanpak van uw beleggingen! Er liggen prachtige kansen, zoals Topaandelen en Global Energy Newsletter u steeds weer tonen!
Vandaag komt overigens de Global Energy Newsletter februari 2007 uit!


Tom Lassing

www.beursbox.nl

www.beursblogger.nl

Labels: , , , , ,




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?