zaterdag, juni 04, 2005

 

StockTradingExpert deze week

Door Jack Hoogland

Met STE Momentum Trading hebben deze week Ă©Ă©n positie met verlies gesloten, waardoor het rendement op afgesloten posities licht is gedaald. De portefeuille met openstaande posities staat er op dit moment echter wel heel mooi bij.

Met STE Quality Trading hebben we deze week wat nieuwe posities ingenomen. We hebben geen posities gesloten en daarom is het rendement gelijk aan vorige week. We wachten geduldig op een correctie die ons de gelegenheid geeft om kwaliteitsaandelen op te pikken met een ideale risico/rendement verhouding.

Met STE Long & Short Trading hebben we vorige vrijdag licht verlies moeten nemen op enkele short posities. Die posities hadden we vorige week donderdag ingenomen, nadat we woensdag een (achteraf) vals signaal had gegeven dat een correctie zou worden ingezet. Omdat we vrijdag gelijk actie ondernamen bleef het verlies op deze short posities zeer beperkt en is het rendement slechts licht gedaald.

Met STE Top-Analyst Trading hebben we afgelopen vrijdag een mooie winst gepakt op bouwbedrijf KB Home. We zijn met deze strategie duidelijk op de weg terug na een moeilijke maand april. Het rendement is deze dan ook gestegen.


Natuurlijk kunt u van de strategie van uw keuze meeprofiteren door op de link te klikken en u aan te melden voor een (proef)abonnement.


Vindt u het moeilijk om een keuze te maken?
Klik dan hier, doe de test en u weet het binnen een minuut.



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?