woensdag, juni 01, 2005

 

Persbericht Optiespecialist

Veranderingen bij Optiespecialist VOF

Door: Tom Lassing

Er gaat iets ingrijpends in de Optiespecialist onderneming veranderen. Ik heb namelijk, als mede-oprichter en vennoot van Optiespecialist VOF (www.optiespecialist.com) besloten mijn deel van de onderneming per 1 juli 2005 over te dragen aan mijn vennoot en mede-oprichter Leon van Dam.
Mijn werkzaamheden buiten de Optiespecialist services, waaronder Beursbox, Succesverhaal en Pro Gain BV, geven me steeds minder ruimte om de hele dag de beurs strak te kunnen volgen, iets dat bij de Optiespecialist service toch wel een must is en we de abonnees ook altijd belooft hebben.
De Optiespecialist services zijn immers zo opgezet dat het noodzakelijk is dat er altijd iemand achter de monitor zit en de beurs voor de abonnees van minuut tot minuut volgt. Die verplichting is voor mij, hoe langer hoe meer, een beknelling geworden. Toen ik dat enkele maanden geleden besprak met Leon hebben we samen de mogelijke alternatieven de revue laten passeren. Uiteindelijk kwam er, in feite nog vrij onverwachts, een voorstel van Leon uit de bus rollen, waarbij hij me de mogelijkheid bood om mijn deel van de onderneming tegen faire voorwaarden aan hem over te doen. Leon heeft daarbij extra tijd kunnen vrijmaken om �kort op de beurs te kunnen gaan zitten’.

De Optiespecialist, AandelenOptieSpecialist en Smarttrader services zijn in goede handen bij Leon van Dam. De continuĂŻteit en de kwaliteit van de service komt met mijn vertrek niet in gevaar. De afgelopen maanden hebben we namelijk al gebruikt om de services op mijn vertrek voor te bereiden.
De veranderingen zullen uiteindelijk per 1 juli 2005 definitief geëffectualiseerd worden.

Voor Leon van Dam houdt het in dat hij zal voortzetten wat al bestaat. Voor de abonnees zal er daarom, normaal gesproken, na 1 juli 2005 weinig veranderen.
Voor mij persoonlijk houdt het in dat ik mijn handen overdag weer wat vrijer heb. Na vele jaren kan ik weer loskomen van de monitor en mijn creativiteit en energie meer vrijheid gaan geven in een richting die mij meer trekt: marketing, coaching en vrijwilligerswerk..........
Wat de toekomst voor mij zal brengen is daarom nog niet geheel duidelijk, maar de vrijheid om overdag een eigen dagindeling te kunnen maken is voor mij een belangrijk gegeven in mijn besluit.


Best, 1 juni 2005


Tom Lassing



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?