maandag, mei 05, 2008

 

Een enorm compliment

Afgelopen week kreeg ik een mail van een BeursAccent abonnee die me aangaf dat hij 'eindelijk weer' vertrouwen in beleggen heeft. Zijn ervaringen met BeursAccent en de degelijkheid van de gebruikte methode gaven hem dat vertrouwen in beleggen terug.
Na al die berichten over beleggers ellende, ook deze Nieuwsbrief weer, is dat een prachtig compliment. Immers zou beleggen met vertrouwen ook gewoon moeten kunnen, maar teveel beleggers en services gokken maar wat en hebben geen idee waar ze mee bezig zijn.
De discussie over opties maakte ook dat punt akelig duidelijk.
Bijna alle particuliere beleggers verliezen geld en dat is waanzin!
Daarom is het zo belangrijk dat u met een degelijke methode werkt die simpel uit te leggen is en waarmee u als belegger altijd een vangnet opbouwt, Niet met moeilijke optieconstructies, maar een vangnet vanuit kwaliteit en lage waardering. Zou de beurs dan toch dalen, dan weet u in ieder geval zeker dat het vanuit het bedrijf goed komt en dat uw aandeel zeer waarschijnlijk binnen afzienbare tijd wel weer zal herstellen.
Ook BeursAccent heeft aandelen die op verlies staan. DAT feit loopt iedere belegger of service tegen aan. Maar als dan zo'n BeursAccent positie op verlies staat, dan kunt u er vrijwel zeker van zijn dat de waardering van dat aandeel tot een belachelijk laag niveau is gekomen en daarmee de kans op herstel groot is. Dat is dan ook wat we steeds zien.
Daarbij hebben we vooral ook veel winnaars. De Insiders vierden dit jaar al twee aandelen waarbij op 100% winst de investering terug genomen kon worden. De Professional abonnees hadden er vorige week één. De Insiders namen dit jaar al op zes posities winst, de Professional abonnees al op twee posities.
De laatste keer dat beide services een verlies moesten nemen, was in december 2006. Toen verkochten we, volkomen terecht, heel de portefeuille waarin ook enkele verliesgevende posities zaten. Hierdoor konden we enkele maanden later de huidige portefeuille met de huidige winstgevende strategie opbouwen.
Wilt u ook minder zorgen over uw beleggingen? Overweegt u dan de BeursAccent service eens. www.beursaccent.nl


Tom Lassing

www.beursbox.nl

www.beursblogger.nl

Labels: , , ,
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?