dinsdag, februari 27, 2007

 

Interessante goud portefeuille

Van GOUD wordt nu al gezegd dat de koers per ounce wel eens naar 8000 USD kan vertrekken. Stel toch even dat de hélft daar uiteindelijk waar van is, dan nog zou het een verveelvoudiging van de prijs inhouden. Stelt u zich eens voor wat slechts een verdubbeling van de goudprijs al voor aandelen uit de goudsector kan betekenen!

Het is vanwege die kansen in de markt dat wij in augustus 2006 HAAGEN INVEST GOLD hebben gelanceerd. De bedoeling was voor de lezers een minimum van 15% winst te behalen op een portefeuille van 25000 € en dit binnen één jaar. Resultaat vandaag: de portefeuille werd vijf maanden voor tijd afgesloten én met 16,38 % winst. Ook al vanwege dat behaalde succes gaan wij onze service continueren en H.I.G 2007-2008 lanceren. U heeft vandaag ook de unieke kans hieraan deel te hebben.

Waar moet u, de belegger, over beschikken: kunnen handelen op de Canadese beurs TSX en de OTCBB, de Pink Sheets van de Amerikaanse beurzen. Over een kapitaal beschikken van 25000 € of de tegenwaarde daarvan. U mag hiervoor beslist uw slaap niet laten dus indien dit bedrag alles is wat u in totaal belegt, doet u dan aub niet mee. Indien u voldoende kapitaalkrachtig bent en gewend aan het nemen van risico's én hongerig bent naar mooie winsten, dan bent u wèl onze man of vrouw.

Wat waren bijvoorbeeld de resultaten per transactie van onze vorige editie:

winst van 25,51 % en verlies van 2,25 %
winst van 22,85 % en winst van 20,21 %
winst van 18,51 % en winst van 19,86 %
winst van 90,47 %
winst van 22,98 %
winst van 18,46 % en winst van 61,11 % en verlies van 34,82 %
winst van 9,94 %
verlies van 30,56 %

Wat krijgt een abonnee van HAAGEN INVEST GOLD? Elke maand de eerste van de maand één of meer aanbevelingen tot we een totaal van 10 investeringen bijeen hebben. We gaan voor de kleine goudmijners omdat hierbij de koersen veel feller reageren op elk soort van goed nieuws. Een ontdekte ader, een nieuwe financiering, een herziening van de voorraad - allemaal gebeurtenissen die zulk soort aandeeltjes doet opvlammen. Precieze instap- én uitstapmomenten in de portefeuille die u makkelijk kunt opvolgen want wij stappen pas nabeurs in. Uitvoerige beschrijvingen en alle nieuws aangaande onze posities die zich in de loop van een maand hebben voorgedaan. Tussentijdse updates indien zulks noodzakelijk of wenselijk is. Elke maand ook onze Portefeuille die dus de uwe zal worden. En natuurlijk blijven wij via email een gans jaar ter uwer beschikking voor eventuele vragen of opmerkingen, met gegarandeerd antwoord binnen een dag.

Wat kost HAAGEN INVEST GOLD u?
Daar zijn we duidelijk over: 495 € per jaar.
Niet teveel als u rekent dat wij mikken op een minimum van 3750 € winst (en die met de vorige editie zelfs overtroffen hebben tot 4096 €). We gaan er u nog bij vertellen dat we onze service natuurlijk continueren na dat jaar, we laten u dan natuurlijk niet in de steek. Maar een evaluatie volgt inderdaad na de periode van een jaar. U mag zeker vertrouwen hebben in ons. Wij voeren sinds juli 2005 nog een andere, succesvolle service genaamd HAAGEN INVEST, adverteren in diverse media en zijn onder meer gekend door de Heer Tom Lassing van Beursbox.nl en vele andere initiatieven. Wij zijn desgewenst te bezoeken indien u dat zou wensen, na afspraak, in Everberg, België.

Het scenario gaat dus als volgt. Onze portefeuille van 10 aandelen wordt tezamen met u opgebouwd. Elk in- en uitstapmoment wordt elke maand aangeduid in onze portefeuille zodat u perfect kunt navolgen wat wij doen. Elke 1ste van de maand krijgt u onze publicatie. Wij stappen voor de portefeuille pas de volgende beursdag in. Elke maand zult u naast het algemene nieuws uit de goudsector en de specifieke ontwikkelingen van onze holdings, ook die portefeuille in detail ontvangen. Onze portefeuille zal zo de uwe worden. En onze winst van 15 % (exclusief transactiekosten omdat die verschillend zijn voor iedereen) zal de uwe worden. Net als bij de voorbije editie 2006-2007. Dan vragen we van de geïnteresseerden slechts één ding : het overschrijven van 495 € VOOR 1 APRIL 2007, want het is dan dat we opnieuw van start gaan. U vermeldt H.I.G. en uw emailadres want het is via email dat alles verstuurd zal worden.
Als Belg kunt u storten op 063-1386628-48
Buiten België via IBAN : BE11 06313866 2848 met BIC : GKCCBEBB.
Adres: Marc Haagen, Patrijzenstraat 11 te 3078 Everberg, België.

Marc Haagen

PS. Voor snelle beslissers d.w.z. indien u binnen de zeven dagen overschrijft, geldt een korting van 100 € op de abonnementsprijs, dus 395 ipv 495 €! Stelt u uw beslissing dus niet uit! Aanbieding geldig tot 6 maart 2007

Labels: , , , ,




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?