maandag, februari 26, 2007

 

Overwin een krach

Een dalende dollar, oorlog in Iran, olie die boven de $100 per vat komt. Er zijn nogal wat scenario's denkbaar die heel de financiƫle wereld op de kop kunnen zetten. Weet u al wat u op dat moment moet doen om uw spaargeld en beleggingen te beschermen? Geldontwaarding kan een ramp betekenen voor een spaarrekening. Een beurskrach is een ramp voor uw aandelen en het faillissement van een Hedgefund kan het einde van de derivatenhandel inhouden.
Is goud bezitten een bescherming, is uw geld in Europa veilig, of zou u liever ook een kluisje ver buiten Europa aanhouden? Welke valuta is het veiligst? Wanneer zou u onroerend goed moeten bezitten en wanneer pertinent niet?
We weten niet meer wie er in 1929 het vermogen verloor, maar we weten wel wie er toen heel veel geld won. (Templeton)
Door slim met uw vermogen om te gaan kunt u profiteren van een eventualiteit. Als u een ramp niet kunt voorkomen, dan is het wel zo slim om te proberen er geen slechtoffer van te worden.
Conquer the Crash is een Engelstalig boek dat u kan helpen. Misschien heeft u de kennis nu nog niet nodig, maar het is een geruststellende gedachte dat u het boek kunt pakken als het eenmaal wel zo ver is gekomen. http://www.beursbox.nl/conquer.html


Tom Lassing

www.beursbox.nl

Labels: , , , ,




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?