vrijdag, december 28, 2007

 

ING werft ABNAMRO medewerkers

Met de belofte de bonus van 2007 voor haar rekening te nemen is ING alvast begonnen met het wegkapen van bancair talent uit de ABNAMRO stal.
ING wil voor de verdeling van ABNAMRO alvast wat talent hebben en het mag wat kosten. Zeg dan maar eens 'nee' als medewerker. Een loopbaan bij ING dat als werkgever 'rust' kent, of een voortzetting in een bank die die door drie jagers verscheurt gaat worden en waar je plekje niet vanzelfsprekend is. Niet een moeilijke keuze.
Medewerkers ABNAMRO die komen werken, worden verzocht rechts te blijven lopen, dan loop je de minste kans vertrappeld te worden door dozen sjouwende collega's die vertrekken.
Ben je een lezende ABNAMRO medewerker en heb je Vermogensbeheer diploma's op zak, neem dan even contact op, mijn eigen vermogensbeheerder heeft misschien nog een leuke aanbieding voor je. (Ik heb een deel van mijn persoonlijke vermogen in handen van een gespecialiseerde vermogensbeheerder gegeven. We doen nu wedstrijdje wie het meeste rendement weet te scoren. In 2006 heb ik het luxe etentje gewonnen. 2007 deden we het beide zo goed dat het nog spannend gaat worden.


Tom Lassing

www.beursbox.nl

www.beursblogger.nl

Labels: , , ,
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?