maandag, september 25, 2006

 

Gratis China informatie avond

Als u zakelijk of als belegger interesse hebt in China, dan is het onderstaande mogelijk voor u van belang:

Gratis China informatie avond

Syntens, in samenwerking met GPIC, Marco Polo China Trade Mission en het Koninklijk Instituut voor de Tropen, organiseert op maandag 2 oktober 2006 een China informatieavond.

Doelgroep allereerst ondernemers die overwegen (een deel van) hun ICT werk uit te besteden in het buitenland.

Daarnaast is de doelgroep de groep ondernemers die in Waterbeheer en Energie actief zijn.

Verder kan de bijeenkomst ook zeker interessant zijn voor ondernemers en ondernemende personen die zich bezig houden met beleggen , in- en export, vakantie, ondernemen algemeen en de eerstvolgende olympische spelen.

De hoofdmoot van de bijeenkomst zal echter waarschijnlijk bestaan uit ICT uitbesteding in China. Interessant voor iedere ondernemer, hoe klein dan ook. Immers kost een ICT uur in het Westen al snel meer dan 100 euro, terwijl dat in China echt heel veel lager ligt. China is zelfs 20 tot 30% goedkoper dan India!

Het voorlopige programma van de bijeenkomst is als volgt:

- De ins en outs van ICT offshoring naar China

- Het opzetten van joint ventures en andere manieren om in China te investeren

- De Chinese zakencultuur, waar moet je rekening mee houden

- Informatie over de ICT studiereis naar Sjanghai en gelegenheid tot het stellen van vragen

Door een bijdrage van het ministerie van Economische zaken en de Provincie Noord-Holland is deze bijeenkomst voor u gratis!

Heeft u interesse in deze bijeenkomst, laat het Martijn Meima (mme@syntens.nl) dan weten, dan ontvangt u het programma en zetten we u op de lijst. Wees er snel bij, want vol is vol!

Voor ge?nteresseerden komt er een studiereis naar Sjanghai van 4 tot en met 11 november. Bezoekers aan de informatiebijeenkomst krijgen daarop 20% korting. Daarnaast kan het zo zijn dat de maaltijden in China mogelijk nog gesponsord gaan worden!

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten die Syntens organiseert op het gebied van zakendoen met China, meld u zich dan aan op www.mkbkansenchina.nl. U krijgt meteen een uitvoerig rapport over zakendoen met China toegestuurd!

We hopen dat bovenstaande informatie u verder helpt en we blijven u graag op de hoogte houden. Wilt u kosteloos een gesprek met een Syntensadviseur over welke mogelijkheden internet voor uw bedrijf heeft, of wat de kansen van China voor u zijn, neem dan contact op met Martijn Meima (mme@syntens.nl) of Joris Castermans (jcs@syntens.nl) , 020-6231000 voor een gratis advies gesprek. Syntens is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken.
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?