woensdag, maart 24, 2010

 

Bent u optimist of realist?

Door Jack Hoogland

U hebt waarschijnlijk al verschillende keren ergens een voorspelling gelezen dat de beurs straks een enorme tik omlaag gaat krijgen. Sommigen zeggen zelfs dat de bodems van maart vorig jaar zullen worden getest. Zelf geloven wij daar niet in, door de lage rente en de ijzeren wil van Bernanke en kornuiten om bij problemen direct de geldpers overuren te laten draaien. Maar voor een forse correctie wordt het langzamerhand de hoogste tijd.
Ons principe is echter dat we dat zoiets onmogelijk kunnen voorspellen, maar dat we er wel klaar voor zijn áls het gebeurt. De beurs zet na maandenlang zijwaartse beweging nu toch weer hogere toppen neer. Een ideaal scenario om beleggers in slaap te sussen. Misschien wordt komende week een aanzet gegeven tot een forse beursdaling, maar misschien zit ligt er eerst nog een verdere stijging in het verschiet.
Wat er ook gebeurt, wij zijn er klaar voor. Maar bent u er óók klaar voor?
Als die voorspelde forse daling er komt, dan kunt u maar beter op tijd (maar niet te vroeg) reageren. Met WoensdagTrader-Trend kunt u dat én profiteert u als de beurs fors daalt. Het zal dan weer kommer en kwel op de beurzen zijn, maar onze zullen het grootste plezier hebben. Denkt u dat de beurs zal blijven stijgen, of beseft ook ú dat er vroeg of laat een forse correctie komt? En wilt u dan verlies lijden of wilt u óók veel plezier hebben? Ik vermoed toch dat laatste. Meldt u snel aan voor een abonnement op WoensdagTrader-Trend.

Labels: , , ,
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?