dinsdag, maart 02, 2010

 

Een winst van 1330% op 15 maanden tijd!

Door Jack Hoogland

Vorige week hebben we in het kader van onze www.topaandelen.com service een verkoopsignaal afgeven voor China Agritech (CAGC)
Dit aandeel hebben we op 26 november 2008 als extra VIP-tip naar onze jaarabonnees gestuurd. Het noteerde toen $1,68.
Ook heb ik twee keer in deze nieuwsbrief over CAGC geschreven. De eerste keer op 16 oktober 2009 toen de koers rond $10 noteerde en nadien op 21 december 2009 toen de koers rond $14 noteerde. Beide keren schreef ik dat we er ondanks de forse koersstijging nog geen seconde over peinsden om het aandeel te verkopen. Vorige week noteerde het $24 (nu zelfs $26!) en konden we niet langer stellen dat het aandeel spotgoedkoop was. Verkoopsignaal en winst pakken! Daarmee hebben de TopAandelen jaarabonnees die het aandeel op 26 november 2008 kochten, een winst gemaakt van maar liefst 1330 procent. Beursbox lezers die het aandeel in oktober kochten, hebben een winst behaald van 140%. Zij die het aandeel in december kochten behaalden een winst van 70%.

U ziet het. De jaarabonnees van TopAandelen profiteren enorm van hun VIP-behandeling, want dit is niet de enige penny stock die fors is gestegen. CAGC was ruim een jaar geleden een penny stock. Te klein om in ons reguliere "Super Rendement Rapport" op te nemen. Nu worden er dagelijks miljoenen aandelen CAGC verhandeld. Als je zéér nauwkeurig selecteert, dan zijn er met penny stocks gigantische winsten te behalen. We blijven daarom naar dit soort parels zoeken, maar kunnen niet beloven dat we iedere maand met zo'n penny stock komen. Alleen als we een écht goede vinden, sturen we deze als extra VIP-tip naar onze jaarabonnees.

Beleggen in de goedkoopste aandelen van de beste bedrijven? En daarnaast ook dit soort fantastische penny stocks van ons ontvangen?
Neem dan gelijk de VIP-behandeling en meldt u aan voor een jaarabonnement op www.topaandelen.com.

Labels: , , , ,
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?