vrijdag, juni 29, 2007

 

StockTrends: een uitstekend analyse pakket. Inclusief koersfeed voor Euronext!

Door Adriaan Bakker

U wilt graag gewaarschuwd worden, wanneer de markt op zijn top is… en u wilt aangemoedigd worden wanneer een bodem is bereikt. Nu kunt u natuurlijk af gaan op adviezen van anderen… maar is het niet beter om ook vooral zelf de fondsen te volgen waar u in geïnteresseerd bent?

StockTrends is een uitstekend analyse- en beleggingspakket dat precies dat doet wat u ervan zou verwachten: een dagelijkse koersfeed, grafieken met de belangrijkste indicatoren, en portefeuillebeheer waarin u uw bezit kunt volgen, inclusief optiebeheer.

Dagelijkse koersfeed, zelf instelbare signalen

Via de ruime koersfeed die bij het pakket hoort heeft u de beschikking over eindedagkoersen én de koershistorie van AEX, CAC40 en Bel20 fondsen. Inclusief midkap, continumarkt en smallcap fondsen!

Een nieuwsbrief die u te zien krijgt nadat u de koersinformatie bijwerkt houdt u wekelijks op de hoogte en geeft u onontbeerlijke tips.

Makkelijk bijwerken, ook als u op vakantie bent geweest: zelf kunt u de fondsen toevoegen waarin u bent geïnteresseerd. Ieder scherm heeft een help knop met een uitstekende uitleg. U kunt het pakket gratis een maand uitproberen. Kijk op de site: www.next150.com

Een beursanalyse doen kunt u toch het beste zelf ook doen!

Labels: , , ,




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?