donderdag, december 07, 2006

 

topaandelen.com

Overspoeld met informatie

We krijgen zeer veel vragen over onze www.topaandelen.com service en daarom even een nadere uitleg. Wat we eigenlijk doen is niets anders dan op basis van eenvoudige logica bepalen of een aandeel goedkoop is of juist duur. Als beleggers maken we dagelijks (vaak onbewust) mee dat de pers een lawine van nutteloze informatie over ons uitstort. Dat is verwarrend en maakt het voor ons beleggers moeilijk om goede beslissingen te nemen. Nog erger is dat in die lawine vaak de écht nuttige informatie zelfs ontbreekt.
Wij bepalen daarom of een aandeel interessant is aan de hand van slechts vier eenvoudige vragen:

1. Hoeveel moet ik op dit moment voor het aandeel betalen?

2. Wat is het bedrijf op dit moment daadwerkelijk waard?

3. Hoeveel winst wordt gemaakt?

4. Hoeveel winstgroei wordt gerealiseerd?


U ziet, zeer eenvoudige vragen, maar wel de allerbelangrijkste. Met www.topaandelen.com stellen we ons deze vier vragen en scannen zo dagelijks 7.000 aandelen om voor u te zoeken naar de aandelen waarvan we op deze vragen de beste antwoorden krijgen. Want dát zijn de aandelen waarbij het risico het laagst is en het winstpotentieel het hoogst. Wilt u profiteren van het werk dat wij dagelijks doen? Bestel dan vandaag nog het Super Rendement Rapport waarin we ook deze maand weer drie aandelen beschrijven die volgens ons belachelijk goedkoop zijn.

De aandelen die wij selecteren zijn verkrijgbaar via de meeste Nederlandse en Belgische banken én via Alex, Binck, VMS Keytrade en VEB Bottomline.


Jack Hoogland



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?