vrijdag, april 21, 2006

 

Voortaan beleggen we SLIM in kwaliteitsaandelen

(Jack Hoogland)


Al vanaf 2003 is STE Quality Trading een strategie waarop men kan bouwen. We beleggen met deze strategie in niet al te volatiele aandelen van bedrijven die ieder jaar een gedegen winstgroei realiseren, daarbij tot vorige maand mikkend op een jaarrendement van tussen de 10 en 15 procent. Een strategie voor de rustige belegger dus. De belangrijkste eis die we aan te selecteren aandelen stellen is dat het bedrijf heeft bewezen een jaarlijkse winstgroei van minimaal 10% te realiseren én dat de verwachte winstgroei voor 2006 en 2007 ook minimaal 10% is. Degelijkheid troef dus en daarin veranderen we helemaal niets.
We hebben echter in de timing (dus het moment van aankopen) een zodanig belangrijke verbetering aangebracht dat we voor de komende periode verwachten dat deze strategie zelfs beter zal presteren dan het zo succesvolle STE Momentum Trading.
Hierdoor hebben we "beleggen in kwaliteitsaandelen" veranderd in "slim beleggen in kwaliteitsaandelen" en dat hebben onze abonnees reeds afgelopen maand gemerkt aan de verbetering in het rendement.
Voortaan beleggen we dus slim in kwaliteitsaandelen. Profiteer mee en meldt u hier aan voor een proefabonnement.


<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?