maandag, juli 25, 2005

 

Aegon toekomstig beurslieveling

Aegon breidt uit in Spanje
Via een joint venture met spaarbank Caja de Badajoz gaat Aegon in Spanje levensverzekeringen, ongevallenverzekeringen en pensioenproducten aanbieden. Over vijf jaar zal Aegon de helft van de waarde van de joint venture betalen aan Caja de Badajoz.
Eea heeft nog wel de toestemming van de Spaanse autoriteiten nodig.
Via deze positie weg doet Aegon het heel wat beter dan bijvoorbeeld ABNAMRO, dat er steeds in slaagt de strijd aan te gaan, maar geen oorlog lijkt te winnen. If you can't beat them, join them, lijkt Aegon geen windeieren te leggen.

Technisch lijkt het hier tijd om voor nu even afscheid te gaan nemen. Gisteren een prachtige Doji. Als die gevolgd wordt door een zwarte candle kan je als belegger maar beter wegwezen. Aegon doet het fundamenteel heel aardig, maar fundamenteel en Technisch lopen nu eenmaal bijna nooit gelijk op. De beurs loopt vooruit op goede tijden, of, in het geval van Aegon, ziet nog niet goed in welke een kansen Aegon weet te creeëren. In de laatste maanden liep de koers al op van 9,50 euro tot bijna 12 euro per aandeel. De Indicatoren en de Candles geven nu aan dat beleggers er even afstand van willen nemen. Stop loss voor aandeelhouders op 11,45 end of day. Dit houdt dus in, een verhoging van de eerder op www.beursbox.nl aangegeven stop loss!



Tom Lassing

www.beursbox.nl

www.beursblogger.nl




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?