maandag, juni 30, 2008

 

Een niet eerder vertoond winstpotentieel

(door Jack Hoogland)

Afgelopen donderdag vertelde ik u al over het splinternieuwe 'Super Rendement Rapport', waarin we onder meer een aandeel voor u hebben ontdekt van een oliebedrijf dat dit jaar én volgend jaar naar verwachting meer dan 40% winstgroei gaat realiseren, terwijl de koers winst verhouding slechts 10,6 is. Op basis van deze cijfers verdiende dit aandeel het al om geselecteerd te worden. Toen we echter verder keken, vonden we een ongekende bonus. Hieronder vertel ik u in grote lijnen hoe prachtig die bonus is.
In de periode dat boorlicenties in de Canadian Oil Sands nog spotgoedkoop waren, heeft dit bedrijf rechten gekocht om daar te mogen boren. In dit gebied is het moeilijk en dus kostbaar om naar olie te boren, vandaar ook dat die licenties zo goedkoop waren in de periode dat de olieprijs nog laag was. Nu is boren in dat gebied door de hoge olieprijs echter superwinstgevend.
Het bedrijf dat wij voor u hebben geselecteerd, heeft een licentie voor een enorm grondgebied en dus om een enorm aantal vaten olie te mogen oppompen. Wij hebben berekend dat als ze op ieder vat olie slechts één schamele dollar zouden verdienen, ze op dat project een winst zullen maken die bijna 100 keer zo groot is als hun huidige totale jaarwinst. En als de winst explodeert, dan explodeert de koers ook!
Een aandeel dus met mega potentie dat we meerdere jaren rustig vast gaan houden. Ik schreef donderdag dan ook niet zomaar: Een niet te missen kans die u voor het grijpen heeft.
Profiteer van deze unieke kans en bestel snel het splinternieuwe 'Super Rendement Rapport'

Labels: , , , ,
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?