woensdag, maart 01, 2006

 

OK-SCORE BELEGGEN VIA TRADINGPORT

OK-Score persbericht

OK bedrijven presteren beter
Als kleine belegger nooit meer last van boekhoudschandalen, opgeblazen omzet of tegenvallende voorraden!! Alleen de beter presterende ondernemingen in de portefeuille?
Per 1 maart, gelijk met de herweging van de AEX index, hebben drie gerenommeerde partijen in beleggersland hun krachten gebundeld. Door de samenwerking tussen Todays Beheer, TradingPort en de Association for International Top Level Creditrating wordt aan beleggers een unieke mogelijkheid geboden om met behulp van de OK-Score™ in AEX genoteerde bedrijven te kunnen beleggen.
TradingPort levert als vermogensbeheerder het platform waarmee iedere belegger vanaf € 1.000,- zijn vermogen door professionals kan laten beheren. ITLC levert de OK score. Today’s beheer vertaalt de OK score naar concreet aan- en verkoopbeleid.
De OK-Score beoordeelt de economische "fitheid" en de "financiële slagkracht" van een onderneming in de naastgelegen toekomst en drukt deze uit in een cijfer. Klasse 1 is daarbij de beste klasse en Klasse 10 de slechtste. De methode is volkomen objectief omdat alleen wordt uitgegaan van de gepubliceerde bedrijfscijfers van een onderneming. De OK score voorspelde het Ahold boekhoudschandaal, de Enron en Worldcom affaires en diverse faillissementen anderhalf jaar van tevoren. (Voor verdere en uitgebreide informatie zie ook www.ok-score.nl)
Deze kennis kan worden gebruikt om het beleggingsbeleid te bepalen. Het selecteren van die (OK)-AEX-ondernemingen blijkt een buitengewoon goed rendement op te leveren hoewel resultaten uit het verleden, zoals bekend, nooit een garantie zijn voor de toekomst.
Alle verdere informatie is verkrijgbaar bij de Directies van voornoemde ondernemingen, respectievelijk de heren Cees Smit, Jaap Boone en Willem Okkerse.
Informatie over het product aanvragen kunt u hier


Tom Lassing

www.beursbox.nl

www.beursblogger.nl
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?