woensdag, februari 08, 2006

 

Reden van de boycot van Denemarken

Iran heeft alle handel met Denemarken stilgelegd. Het heeft echter niets met de spotprenten te maken. Iran heeft op een cruciaal moment een zwakke plek van het Westen ontdekt en ze exploiteert deze zwakte ten volle. Daarnaast heeft Iran een appeltje te schillen met Denemarken waarover ik u binnenkort veel meer ga vertellen. Het heeft alles met olie te maken.
Iran voelt de bui al hangen voor wat betreft de reactie van het Westen met betrekking tot de verrijking van Iranees uranium. Daar komt binnenkort een blokkade van, maar door nu Denemarken zogenaamd vanwege de spotprenten te boycotten heeft een boycot van het Westen van Iran straks een geloofstintje gekregen, net wat Iran wil. Is een toekomstige blokkade van Iran vanwege de verrijkingsperikelen, of neemt het brute Westen straks wraak op het zielige Islamitische Iran vanwege haar geloof en de Iranese overtuiging dat het Westen de Islam belachelijk maakt? Ik weet al welke kaart Iran straks speelt. Opvallend is vooral het feit dat vrijwel niemand in de moslimwereld ooit ook maar één van die tekeningen gezien heeft! Het is simpelweg een politiek spelletje waarbij onwetende burgers worden misbruikt door geloofsfanaten.
Hier speelt op hoog politiek niveau heel veel meer dan een paar onbenullige tekeningen. Ik ga u dat binnenkort volledig uiteenzetten, inclusief de manier om geld te verdienen aan de ECHTE reden waarom Iran het land Denemarken dwars wil zitten.


Tom Lassing

www.beursbox.nl

www.beursblogger.nl

-------
908.100 gedoneerde maaltijden in Europa in 2005
Hoeveel doneerde u er? In Afriks hebben ze ook buiten de feestdagen periode honger. Uw donatie is nu ook nodig! Beursbox doneert maandelijks twee maaltijden via www.nourishthechildren.be.
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?