vrijdag, januari 27, 2006

 

Toevalswinst bij VANGNETCONSTRUCTIE 610

’t Ja, ik had er al voor gewaarschuwd en over de trendneutrale TARBO- strategieën al een paar keer geschreven: “De ervaring heeft geleerd dat er bij deze constructies dikwijls ook zeer snel toevalswinsten kunnen ontstaan”. Dat is inderdaad ook nu weer het geval.

Het mag dan leuk zijn om geen slapeloze nachten te hebben, maar nu moet je weer gaan liggen nadenken of je die toevalswinst al of niet zal pakken. Kun je eindelijk slapende rijk worden, lig je daar weer van wakker . . .

What is happened ?
De gekochte Put okt 380 is gezakt van € 7,85 naar € 5,45 dat is dus € 2,45 voor de afdeling “jammer”, maar deze optie was nu eenmaal nodig om de strategie veilig op te kunnen zetten.
De 10 daarop geschreven Puts okt 320 zakten echter vrolijk van € 2,10 naar € 1,30 en genereerden daardoor een fraaie profit van € 800.

De toevalswinst (dat Vangnet was eigenlijk bedoeld voor die crash die de vorige keren ook al niet wilde komen, weet u het nog ?) is € 2.100 - € 1.300 = € 800 - € 2,45 = € 555,-- in één maand. Althans voor degenen die hem direct na publicatie hebben ingenomen.
Dit zullen er echter niet veel zijn, want die fraaie instapkans was in de eerste dagen van januari snel bekeken en deed zich pas de vorige week weer in volle glorie voor.

De geluksvogels die toen snel zijn ingestapt smaken het voordeel dat ze die € 555,-- na één week kunnen cashen en voor hen is het, gezien het extreem hoge procentuele termijnrendement, het meest interessant om inderdaad deze winst te nemen.
Bovendien komt er wellicht een kans om de strategie nog een keer precies hetzelfde te doen. (Streefprijs voor de P okt 320 blijft daarbij echter gewoon € 2 á € 2,10)

Een vergelijkbare voordeelsituatie is ontstaan voor de kleine groep TARBO-cursisten die vorige week het geadviseerde Vangnet 610a met gebruikmaking van de Puts 300 hebben opgezet. Ook die kunnen na één week al een royale toevalswinst toucheren.

Voor degenen die van begin af aan in het Vangnet 610 zitten en/of ook de gratis Calls hebben geschreven is het echter beter om gewoon te blijven zitten en te gaan voor de hoofdprijs van
€ 7.200 dan wel voor de officiële troostprijs van € 1.229
Mochten er tussentijdse bijstellingen nodig zijn dan worden deze gepubliceerd op deze site.

De achterliggende filosofie van het TARBO systeem als zodanig, kan men eventueel opvragen na de invoer: Altijd neutraal in de markt (door Tom Lassing) Beursblogger.

Happy trading

Jan Breestraat
Docent trendneutrale beurssystemen
www.tarbo.nl
27 januari 2006


------
kijkt u voor andere beleggingsinfo ook op:
www.beleggersweb.com
www.beleggershop.com
en niet te vergeten natuurlijk www.beursbox.nl zelf!
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?