woensdag, april 27, 2005

 

eBook MarktMeterXP

Door: Patrick Witteveen

Dit is een artikel uit een serie met een bespreking van MarktMeterXP. MarktMeterXP is een Excel-programma waarmee u met een continue internet verbinding dicht op de markt van AEX en AMX fondsen kunt zitten. Bezoek ook de website: www.MarktMeter.com.

Van MarktMeterXP is een UserGuide of te wel gebruikershandleiding beschikbaar die u stap voor stap alle facetten van het programma uitlegt. U krijgt heldere uitleg over alle functionaliteit die in elk tabblad verwerkt is. Deze handleiding is verdeeld in twee delen.

Het eerste deel geeft u tabblad voor tabblad uitleg over het programma MarktMeterXP. Per tabblad krijgt u een of meer afbeeldingen en daarbij heldere uitleg over de specifieke items die u daar aantreft. U kunt deze afbeeldingen direct terugvinden in uw eigen versie van MarktMeterXP.

Het tweede deel gaat over specifieke handelingen die u met MarktMeterXP zou willen doen. U krijgt uitleg over alle stappen die u moet uitvoeren om bijvoorbeeld een andere datafeed te gebruiken: u moet dan ook even controleren of het TradePattern aansluit op de tijdsvertraging die in de datafeed aanwezig is. Immers heeft uw datafeed een vertraging van 15 minuten en heeft u een real-time TradePattern, dan krijgt u de eerste uren een scheef beeld van de handelsontwikkeling.

U kunt het eBook bestellen via www.MarktMeter.com, via de link “eBook” in het linker menu.

Download gratis de laatste versie van MarktMeterXP.
Vragen of reacties zijn welkom op info@marktmeter.nl<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?