donderdag, januari 18, 2007

 

China's kansen richting Olympische Spelen

China is op weg om de grootste economie ter wereld te worden en daarmee over enkele tientallen jaren Amerika van de troon te stoten. Het land heeft één evenement toegewezen gekregen dat haar komende hegemonie moet gaan bevestigen. Dat zijn de olympische spelen van 2008. Over anderhalf jaar moet het gaan gebeuren en China gaat er voor.
Voor beleggers een gouden kans, want China heeft enkele uitdagingen die ze het hoofd moet bieden.
Zo is luchtvervuiling één van de grootste acute problemen. In Beijing kunnen topsporters op dit moment niet hun beste prestatie neer gaan zetten ivm de luchtvervuiling aldaar. China zal daar in de komende 18 maanden hard aan moeten werken. Daarbij zal geen enkele prijs te hoog zijn, want China wil de Olympische Spelen 'de beste ooit' maken. Ook schoon drinkwater is een uitdaging voor China. Er is in China minder schoon water per hoofd van de bevolking beschikbaar als in Afrika!
Dat alles gaat enorme kansen voor beleggers opleveren! Op 15 februari zal er door Global Energy Newsletter "The Olympic Green China Moneymachine" bijeenkomst georganiseerd worden. Bijzonder interessant voor actieve beleggers die hun beleggingshorizon richting China willen verleggen. Kijkt u voor meer informatie op deze site.



Tom Lassing

www.beursbox.nl

www.beursblogger.nl

Labels: , , , , , ,




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?