maandag, juni 12, 2006

 

Een voorraad steenkool voor 250 jaar


De afgelopen twee weken zijn ook in de energie sector zwaar geweest. Ik schreef vorige week al over een fantastisch Chinees aandeel dat goedkoop was op een K/W van 9.5 en nu nog slechts een K/W van 6,5 doet. Het zijn mooie tijden voor beleggers met geld.
Binnen de Global Energy Newsletter Insider service hebben we een prachtig bedrijf gevonden. Het betreft een bedrijf dat in staat is om op een schone manier uit steenkool diesel en benzine te destilleren.

Waarom is dat belangrijk?

Zoals u weet liggen de olie voorraden van de wereld vooral in landen waar de politieke situatie niet erg gunstig voor Amerika (de grootgebruiker) is. Echter weet u mogelijk ook dat de grootste steenkool voorraad in zowel Amerika als opkomende economische supermacht China zelf ligt. Amerika is de Saoudi Arabië van de kolen! Wat echter tot op heden gemist werd, was een manier waarop die kolen goedkoop gebruikt kunnen worden, zonder dat ze het milieu enorm verpesten.

Een economisch en ecologische manier om de enorme voorraad kolen om te zetten in zeer bruikbare en gewilde brandstof, zal een ongekende hit in Amerika worden. Wij hebben het bedrijf dat de patenten op dit vlak heeft, nu in beeld. Als dit bedrijf niet zelf deze prachtige techniek zeer winstgevend zal gaan toepassen, zal ze zeer waarschijnlijk tegen veel geld overgenomen gaan worden door één van de grote olieconcerns.

De professional abonnees krijgen deze tip in de juli nieuwsbrief! Tijd genoeg dus om u nog voor 1 juli op te geven voor de spraakmakende Global Energy Newsletter.


Tom Lassing

www.beursbox.nl

www.beursblogger.nl




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?