vrijdag, juni 09, 2006

 

STE Momentum Trading verslaat ALLE indices

Momentum aandelen kopen en zoveel mogelijk op tijd weer verkopen. Dat is wat we doen met STE Momentum Trading. We houden een portefeuille aan van maximaal 15 posities, die in een stijgende beurs volledig benut zijn en die we sluiten zodra de beurstrend draait. Hierdoor zaten onze abonnees afgelopen maand zowat de hele tijd glimlachend toe te kijken hoe de beurs daalde, terwijl de meeste andere beleggers verlies leden. Meeprofiteren wanneer de beurs stijgt en aan de zijlijn blijven bij een dalende beurs is dan ook het devies. Het gevolg van deze eenvoudige manier van werken is dat het totale rendement steeg van 80% eind 2005 tot 104% nu. En daarmee heeft STE Momentum Trading alle belangrijke indices dubbel en dwars verslagen.
Als belegger volgt u gewoon dagelijks onze koop- en verkoopsignalen. U belegt gewoon in aandelen en u besteedt per dag vijf minuten aan het inleggen van uw aan- en verkooporders.

Wilt u bij de volgende beursdaling ook glimlachend aan de zijlijn staan? Profiteer dan mee en meldt u hier aan voor een abonnement.






<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?