donderdag, april 24, 2008

 

InterActive Brokers

De goedkoopste broker, maar geen genot om mee te starten.
Het ligt niet alleen aan InterActive Brokers (IB), maar hoe dan ook is hun systeem niet het meest klantvriendelijke dat er bestaat.

Erger nog, het openen van een rekening is een ramp.
Voor u geld naar IB overmaakt, moet u het via de site namelijk even laten weten. Dit is geen beleid dat door IB ontwikkeld is, maar is een maatregel ingevoerd door Bush om te voorkomen dat iemand geld naar Amerika kan overmaken waarmee vliegtuigen kunnen worden verkregen waarmee mensen in wolkenkrabbers kunnen vliegen.
Vergeet u de aankondiging, dan komt uw geld terug.
Als dan na veel vijfen en zessen de rekening geopend is, komt u er achter dat het systeem bij lange na niet zo klantvriendelijk is als dat wat u gewend bent van Alex of Binck.
Het enige dat na alle ellende die iedere IB belegger door moet maken ALLES goedmaakt, is het feit dat u voor 1 dollar per transactie in Amerikaanse aandelen kunt handelen. Voor mij maakt dat uiteindelijk alle ellende goed.
Komt er een ander met zo'n scherpe aanbieding, dan kan IB wel eens heel snel een klant kwijtraken. Het bedrijf zou namelijk best wat aan klantvriendelijkheid van haar systeem en procedure kunnen doen.


Tom Lassing

www.beursbox.nl

www.beursblogger.nl

Labels: , , ,
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?