maandag, februari 04, 2008

 

Groeiparels

(Jan van Gemeren)
De laatste maanden is het nogal spannend geweest op de beurzen en de banken hebben daarin een hoofdrol gespeeld, het is zelfs zo gek geweest dat de banken elkaar niet meer vertrouwden en de rente op daggeld tot fors boven de officiƫle tarieven uitsteeg. Toch is er geen moment sprake geweest dat er geen geld meer was immers vele overheden en bedrijven hebben zelfs enorme overschotten aan geld en moeten daar wat mee.
In de nieuwe editie van GroeiParels analyseren we voor u wat bedrijven doen met het overschot aan kasgelden. Al vele jaren moedigen aandeelhouders de bedrijven aan om overtollige kasgelden terug te geven aan de aandeelhouders en in de VS zijn vele bedrijven al jaren bezig om veel geld terug te geven aan de aandeelhouders. In Nederland gebeurt dat tot voor kort maar mondjesmaat. Maar dat gaat veranderen. Waarom en welke aandelen het meest gaan profiteren de komende jaren leest u in de nieuwe editie van GroeiParels.
Onze GroeiParel in het introductienummer van 2 weken geleden noteert thans ruim 20% hoger. In de nieuwe editie opnieuw een GroeiParel waarvoor we een stijging verwachten van 30- tot 40% de komende 6- tot 12 maanden.

U kunt inschrijven via http://www.gannanalist.nl/GroeiParels.htm

Labels: , ,
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?