maandag, september 12, 2005

 

Uitnodiging voor tapasavond

De Spaanse woningmarkt zit al jaren sterk in de lift. Is het einde nabij? Sommige marktonderzoekers geloven van wel. Anderen tonen zich nog altijd optimistisch. En wat is onze visie? Wij houden ons aan de feiten. En die zijn:

- in de eerste zeven maanden van dit jaar kwam een recordaantal buitenlandse toeristen naar Spanje

- de hypotheekrente noteert rond een historisch dieptepunt

- Spanje is een van de sterkst groeiende economieën van de Europese Unie

- 30.000 Nederlanders en 10.000 Vlamingen bezitten onroerend goed in Zuid-Spanje en dit aantal groeit gestaag. Het beeld bij Duitsers en Engelsen is niet anders

- en last but not least: de huizenprijzen stegen in Spanje vanaf medio 2004 tot medio 2005 met 17 procent.

De marktperspectieven zijn dus nog altijd gunstig, zij het dat de prijsstijging vermoedelijk iets zal afzwakken. Wij zien voldoende kansen, vooral voor woningen op een goede locatie. Want daar draait het in de vastgoedwereld om. Al onze vastgoedprojecten bevinden zich dicht bij de kust. Bovendien zijn ze vanuit Nederland in slechts enkele uren bereikbaar en golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen door de nabijheid van vele banen.
Voorts bieden we u de mogelijkheid vroegtijdig in de projecten te investeren. Want in de aanvangsfase is het hoogste rendement te behalen. Dankzij een tweetal garanties is het risico bovendien beperkt.

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met tom@lassing.nl hij zal u doorverwijzen naar één van onze medewerksters. Zij zijn telefonisch en via E-mail op werkdagen bereikbaar. Ook kunt u zich via Tom opgeven voor de Tapasavond op 20 september in Soestduinen. Op een ongedwongen wijze en met een hapje en een drankje kunt u kennismaken met onze projecten. Twijfelt u nog om te komen op 20 september? Dat zou ik niet doen, want wij verloten op deze avond twee vliegtickets naar Spanje!

Mail even naar tom@lassing.nl uw gegevens, en u krijgt zo snel mogelijk daarna de benodigde gegevens van hem door!

Overigens, ik ben die avond ook aanwezig! Tot dan?<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?