maandag, november 06, 2006

 

Maken jullie nooit de verkeerde beleggingskeuze?

Dat was de vraag die ik recent kreeg van iemand die op www.topaandelen.com had gekeken. U zult mijn antwoord misschien al kunnen raden. Iedereen maakt verkeerde keuzes, dus ook wij! We hebben dan ook geen glazen bol en we zijn al helemaal geen beursgoeroes. We zijn gewone mensen en werken de hele maand heel hard om voor u met aandelen te komen die een laag risico hebben en een winstpotentieel van minimaal 100%.
Een aantal zaken heb je niet altijd in de hand. Fraude en bedrog bijvoorbeeld.
In een "Super Rendement Rapport" geven we u niet de aandelen als "gouden tips", maar vertellen we u uitgebreid voor ieder aandeel waarom we het hebben geselecteerd, waarom we vinden dat het aandeel ondergewaardeerd is, waarom we vinden dat het risico laag is en waarom we vinden dat het winstpotentieel meer dan 100% is. En natuurlijk doen we dat niet alleen met tekst, want voor ons zijn de harde cijfers het allerbelangrijkst! Als blijkt dat de uitgangspunten negatief veranderen, dan grijpen we in.

Wilt u ook liever profiteren van gedegen huiswerk? Zijn voor u ook de harde cijfers het belangrijkste?
Bestel dan vandaag nog het nieuwste "Super Rendement Rapport" of nog beter: wordt abonnee en ontvang het rapport voortaan als allereerste. www.topaandelen.com


Jack Hoogland




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?