woensdag, februari 09, 2005

 

Luister nooit naar Analisten......of toch een beetje?


In vorige columns heb ik het vaak gehad over beursanalisten, en het zal u duidelijk zijn dat ik niet veel sympathie heb voor deze beroepsgroep. Ze ratelen wat af op RTL Z en op CNBC over welke aandelen koopwaardig zijn en worden daarin niet gehinderd door enige vorm van onafhankelijkheid. In het geven van adviezen zijn ze zo slecht dat zelfs een pijltjes gooiende aap het van ze wint, maar jammer genoeg trappen veel beleggers nog steeds in deze mooie praatjes en lijden daardoor onnodige verliezen. Vooral ook omdat deze analisten ons niet vertellen wanneer het geadviseerde aandeel weer moet worden verkocht.
Toch maken we vooral met STE Top-Analyst Trading optimaal gebruik van beursanalisten. De reden daarvoor is dat ze ieder kwartaal een winstvoorspelling moeten afgeven voor het bedrijf dat ze volgen, en daar kan je als belegger op inspelen.
Een winstvoorspelling is namelijk een hard cijfer. Op het moment dat het bedrijf daadwerkelijk haar kwartaalcijfers bekend maakt weet de gehele beleggingswereld of de analist zijn werk goed gedaan heeft. Een analist kan voor wat betreft bovenstaand werk dus niet veel anders dan keihard zijn best doen om een zo goed mogelijke voorspelling af te geven. Zijn reputatie en carriére valt of staat daarmee!
Door een abonnement op STE Top-Analyst Trading te nemen, speelt u optimaal in op datgene waar de analist niet weg komt met mooie praatjes, namelijk de harde cijfers van de winstvoorspellingen. U belegt alleen in aandelen waarvan de beste analisten een zeer positieve of juist zeer negatieve voorspelling hebben gedaan, zodat u kunt profiteren van zowel stijgende als dalende koersen. En omdat wij al het werk voor u doen, hoeft u alleen enkele minuten per dag te besteden aan het inleggen van uw aan- en verkooporders.
Klik hier en profiteer nu van deze unieke kans om te profiteren van de winstvoorspellingen van alleen de beste analisten.

Jack Hoogland



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?