vrijdag, april 11, 2008

 

Hoeveel impact Beursbox heeft

De afgelopen twee weken zijn twee oplichtingszaken via Beursbox besproken. "Thomas Castle Management" en "Investment Services BV".
Toen we drie dagen later gingen googlelen op Thomas Castle Management zonder verdere toevoegingen, kregen we 216.000 hits, met op 1, 2 EN 3 postingen die we recent over dit bedrijf hebben gedaan. Beleggers die dus benaderd worden en even Google gebruiken, kunnen op tijd gewaarschuwd worden.
Zetten de we aanhalingstekens er omheen, hetgeen inhoudt dat de zoektocht precies moet gaan naar de vermelding "Thomas Castle Management", dan komen er 189 hits, met op de plaatsen 1 tot en met 4 plaatsingen van Beursbox etc. Consumenten die dus slim zijn en op Internet even gaan zoeken voor ze hun geld aan onbekende bellers toesturen, kunnen de waarschuwingen dus vinden.
Eerder deze week heeft Beursbox ook gepubliceerd over "Investment Services BV". Daar waren we ruim te laat, omdat justitie al in januari invallen heeft gedaan, maar minstens één van de gedupeerden wist tot deze week nog van niets. Helaas staat Beursbox met de zoektocht naar "Investment Services BV" slechts negende van 2470 hits. Gebruikt iemand die zoekt alleen: Investment Services BV, zonder aanhalingstekens, dan zijn er 227.000 hits en staat het Beursbox artikel nog altijd op de negende plaats.


Tom Lassing

www.beursbox.nl

www.beursblogger.nl

Labels: ,
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?