woensdag, april 12, 2006

 

Turbo beleggen, het beste van twee werelden

De ene beleggingswereld is die van de optiebeleggers. Opties zijn een prima middel om de beurs mee te bespelen, alleen kan de tijd- en verwachtingswaardepremie nogal tegen u werken. Het vervelende van de tijdverwachtingswaarde is namelijk het feit dat ze er hard uitloopt zolang u de gekochte optie in bezit heeft.
De andere wereld is de futurehandel. De dagelijkse afrekening en het onbeperkte risico houden in dat u letterlijk huis en haard kunt kwijtraken als er op de beurs ineens iets ernstigs gebeurd. Die wetenschap slaapt toch ook niet al te prettig.

Dat alles is de reden dat Turbo's ontworpen zijn!

Nog amper tijd en verwachtingswaarde die er heel snel uit kan lopen en de stop loss op de Turbo houdt in dat u altijd weet wat u maximaal zou kunnen verliezen als uw visie totaal niet is uitgekomen.

Niet voor niets was de Turbo het beste financiële product van 2005!


TurboPortefeuille: een toprendement!
Op basis van de uitgebrachte en gepubliceerde adviezen in BeursBulletin blijkt dat u met Turbo’s een aanzienlijk hoger rendement kunt behalen dan alleen met aandelen. Zeker als er sprake is van een trendmatige markt. Reden voor BeursBulletin om een portefeuille in te richten met Turbo’s. Als actieve belegger slaat u hiermee twee vliegen in een klap. Niet alleen kunt u beleggen in het beste financiële product van 2005, maar u profiteert ook van de bewezen succesvolle beleggingsstrategie van het analistenteam van BeursBulletin.

Een zeer hoog rendement zonder het risico dat u méér dan uw inleg kwijtraakt.

Klik hier voor een proefabonnement!

De BeursBulletin TurboPortefeuille belegt uitsluitend in ABN Amro Turbocertificaten. De uitgangspunten bij de portefeuille zijn als volgt:

* Het startkapitaal is € 5.000. Bij een koopadvies wordt voor € 1.000 Turbo’s gekocht.
* Een positie wordt gesloten wanneer het koersdoel is bereikt. De positie wordt eerder gesloten wanneer het stoploss-niveau wordt bereikt of de analisten van BeursBulletin hier aanleiding toe zien.

Voor deze portefeuille worden de volgende waarden actief gevolgd:

Aandelen Hagemeyer Vedior CECE
ABN Amro Heineken VNU DAX Xetra
Aegon ING Wolters Kluwer Dow Jones
Ahold Intel Yahoo EuroStoxx 50
Akzo Nobel KPN Nasdaq 100
Apple LogicaCMG Goederen Nikkei 225
ASML Nokia Brent Oil S&P 500
Buhrmann Numico Goud
Cisco Systems Philips Palladium Valuta
Corus Reed Elsevier Platinum Euro/Dollar
DSM Royal Dutch Shell Zilver Euro/Yen
eBay SBM Offshore
Fortis TNT Indices
Getronics TomTom AEX
Google Unilever CAC-40


U dient er rekening mee te houden dat het risico bij Turbo’s hoger is dan bij aandelen. Wij streven naar beperkte verliezen door het strikt naleven van onze eigen stop-loss. Deze zal in de meeste gevallen strikter zijn dan de stop-loss van de Turbo’s die ABN Amro hanteert. Het verwachte rendement is zeer hoog echter zonder risico dat u méér dan uw inleg kwijtraakt.


Geef u hier op voor onze turbo service en profiteer van zowel onze kennis als de mogelijkheden van Turbo's.
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?