donderdag, november 09, 2006

 

Turbo/Speeder beleggen

Aan de hoeveelheid uitstaande speeders te beoordelen heeft ABNAMRO een slimme zet gezet met de merkregistratie van de naam Turbo. Hierdoor is het haar concurrenten niet gelukt om met de Speeders serieus een blok te vormen tegen de Turbo's.

Een slimme zet van ABNAMRO, maar die krijgen in de toekomst ongetwijfeld hun trekken wel weer thuis als een andere bank dezelfde truc tegen ABNAMRO inzet.

Het is jammer dat ABNAMRO niet wilde samenwerken en zich zo oncollegiaal opstelde. In Duitsland zijn er wel Turbo's van verschillende banken te verkrijgen. Het is daar makkelijker om tussen de verschillende beschikbare Turbo's te kiezen.

Het is daarbij jammer dat keer op keer juist de zwakheden van het product de beleggers hard bijten. Je denkt dat je een positie met een bepaalde stoploss hebt, maar gaandeweg wordt die stoploss door de banken aangepast en dat kan bij bepaalde situaties heel vervelende consequenties voor de belegger hebben. Toch zaken die u moet weten voor u dit product gaat inzetten. Op www.turbospecialist.nl vindt u een gratis Turbo-cursus die ik u dan per E-mail toestuur.


Tom Lassing

Inschrijven op de gratis Beursbox Nieuwsbrief kunt u op www.beursbrief.com




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?