vrijdag, oktober 21, 2005

 

Steeds verbeteren voor hogere beurs beleggingswinsten

Door Jack Hoogland


Beleggen is en blijft constant aanpassen aan een nieuwe situatie en constant zoeken naar verbetering. Een principe dat we bij StockTradingExpert hanteren is dan ook het streven naar "constant and never ending improvement". Onze Long & Short Strategie had het in 2005 niet gemakkelijk, totdat we op 1 augustus een cruciale verbetering aanbrachten. Sinds die dag selecteren we aandelen op basis van Japanse Candles en dat bleek de gulden greep te zijn die we nodig hadden. Het rendement steeg in minder dan drie maanden van 9,6% naar 18,3%, in wat we duidelijk een slechte beursperiode mogen noemen. Even ter vergelijking: de AEX heeft sinds 1 augustus een verlies van 1,7% geleden. De Nasdaq verloor maar liefst 5,3% en de S&P-500 verloor 4,6%.

Wat was uw rendement over de afgelopen drie maanden? Bekijk het eens kritisch en vraag u eens af of het niet tijd wordt om van strategie te veranderen. Bijvoorbeeld door te gaan beleggen op een manier waarbij uw rendement niet langer afhankelijk is van het beurssentiment.
Wij kunnen u helaas geen rendement beloven, want dat gaat met beleggen nu eenmaal niet. We kunnen u alleen onze rapportcijfers tot nu toe overleggen, u beloven dat we iedere dag ons uiterste best voor u doen, en op exact dezelfde manier verder werken. U hoeft alleen iedere dag even uw aan- en verkooporders in te leggen.
Meldt u hier aan voor een abonnement. Beleg vanaf morgen op basis van Japanse Candles en wees niet langer afhankelijk van het beurssentiment.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?