vrijdag, maart 07, 2008

 

Ondernemers en beleggers

De rijksten ter wereld zijn tegenwoordig beleggers en ondernemers. De rijkste van alleen is zelfs een toonaangevende belegger. Het is dus mogelijk om winstgevend te beleggen. Wat echter overduidelijk is, is het feit dat je dan moet gaan beleggen en niet moet blijven gokken, hetgeen particuliere beleggers massaal aan het doen zijn.
Gisteravond heb ik in Rotterdam een presentatie mogen geven over dit onderwerp.
Ik liet er vooral zien dat winstgevend beleggen in feite simpel is. Saai, maar simpel. Je hoeft als belegger slechts te zoeken naar winstgevende toonaangevende groeiende hoeksteen bedrijven die op de beurs laag genoteerd staan.
Zijn er daar veel van? Neen, maar hoeveel miljard heeft u te beleggen? Als Warren Buffet met 100 miljard in 78 posities zit, waarom moet u dan met 25.000 euro in 40 posities zitten? Uw kosten zijn procentueel veel hoger en vrijwel zeker weten is ook het aantal transacties dat u doet vele malen hoger dan dat van Buffett, die met miljarden moet werken en slechts 5 transacties per jaar doet.
Iedere transactie kost rendement. Iedere gok die u doet en mislukt, kost ook rendement. Wanneer las u voor het laatst een jaarverslag volledig door? Onzin? OK, mag u vinden, maar Warren Buffett doet het dagelijks en heeft een stuk rendement te tonen. Particuliere beleggers doen het niet, gokken maar wat, en maken gemiddeld 2% per maand verlies. Alle technische analyse, timing, en koersenfeeds ten spijt.
Wordt wakker en ga, als u voor rendement wilt gaan, beleggen zoals Buffett en ga eindelijk profiteren van de grootste beurshausse die de wereld ooit zal meemaken.
BeursAccent profiteerde vorig jaar al volop van die hausse. We zitten nu even in een rustige fase, maar de juiste Chinese aandelen zullen nog enorm gaan groeien. Het is HET moment om daar van te gaan profiteren. Aandelen moet u kopen in het dal, niet op de top.
Neemt u daarom juist nu een abonnement op BeursAccent en profiteer van de komende beurshausse die ongekend van omvang zal zijn!


Tom Lassing

www.beursbox.nl

www.beursblogger.nl

Labels: , ,
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?