woensdag, juli 26, 2006

 

De winnaars in het Midden Oosten

Amerika heeft haar wapenleveranties aan Israƫl opgeschroeft en heeft enkele leveranties flink vervroegd. Europa kan hier niet de vermoorde onschuld spelen, want Duitsland en Frankrijk lijken de Eurofighter aan Saoudi Arabiƫ te gaan verkopen. Rusland en China blijven niet achter en leveren ook aan alle fracties wat ze maar hebben willen en kunnen betalen.
Kortom, er zijn ook heel wat winnaars in het Midden Oosten. De wapensector zit glunderend naar CNN te kijken en ziet bij iedere rookwolk de vervangingsorder voor de afgeschoten granaat en raket al met smart tegemoet.
Cru, maar zo werkt het dus wel.
Het blijkt ook nu in deze oorlog weer, vooral smartweapons hebben de toekomst. Leveranciers daarvan gaan een goede toekomst tegemoet. Ook onbemande vliegtuigen doen het goed, zelfs Hezbollah heeft ze al. Mooi spul waarmee op een relatief goedkope manier dood en verderf gezaaid kan worden. Ook dat product zal goed blijven verkopen en...
die trend is dus voor beleggers potentieel zeer interessant. Het is echter aan u of u als belegger echt alle kansen in de markt wilt bespelen, of dat er grenzen aan geld verdienen zijn.

Tom Lassing

www.beursbox.nl

www.beursblogger.nl
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?