maandag, januari 09, 2006

 

Winstgevende tip service

Zoals u weet zoek ik voor u de markt af naar interessante services en dan vooral services die iets leuks en graag ook nog iets unieks toevoegen.
Ik heb recent een relatief nieuwe speler in de markt gevonden die op een heel leuke manier bezig is.
De service verstrekt u twee keer per maand een uitgebreide e-mail met daarin een tip voor een aandeel dat zowel een lage K/W heeft, een hoog dividend uitkeert EN liefst ook nog eens een flinke winstgroei en goede winstvooruitzichten laat zien.
Nu denkt u mogelijk dat u dat soort aandelen ook makkelijk zelf kunt vinden, maar ik denk het niet.
Immers, als u nu in uw portefeuille kijkt, heeft u dan DAT soort aandelen in bezit?
Gezien de winsten op de tips is het zeer raadzaam juist dat soort aandelen in bezit te hebben. De service heeft dus duidelijk een meerwaarde.
Ik heb haar uitgekozen voor een aanbeveling, omdat er ook een goede garantie aanwezig is. Als de tips u tegenvallen, dan heeft u een drie maanden 'Niet goed geld terug' garantie! Dat zijn de details die voor mij aangeven of een service serieus is of niet. Voor de prijs van deze service hoeft u het echt niet te laten. Slechts 5,80 euro per maand is vrijwel een weggevertje. Daar hoeft u zich zeker niet door laten tegen te houden. Ik hou wel van iemand die de service graag laagdrempelig houdt. Meldt u op www.aandelentips.com aan voor een abonnement!


Tom Lassing

www.beursbox.nl

www.beursblogger.nl
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?