vrijdag, oktober 27, 2006

 

Spotgoedkope aandelen

Zijn aandelen Aandelen ASML interessant?
Best mogelijk. Maar wat zou u denken van een aandeel dat maar liefst zes keer zo goedkoop is als ASML?

In ons gisteren uitgekomen "Super Rendement Rapport" bespreken we onder meer een zeer goed presterende concurrent van ASML die zich vooral op de Chinese markt richt. U kunt het plaatje natuurlijk zelf al invullen als ik u vertel dat de koers/winst verhouding 5,3 is terwijl de verwachte winstgroei voor de komende jaren 25% is.

Verder is het grote verschil met ASML dat de koers van dit aandeel slechts 10% boven de daadwerkelijke boekwaarde noteert, wat betekent dat er nauwelijks risico aan dit aandeel kleeft. Beleggen zonder risico kunnen we natuurlijk niet beloven, maar door dit soort topaandelen te selecteren proberen we dat wel zoveel mogelijk te benaderen. En dat met een aandeel dat volgens de potentie heeft om meer dan één keer in waarde te verdubbelen!
Kan het nog mooier? Volgens mijn bescheiden mening is er niet beter te vinden dan deze combinatie van goedkoop, hoge groei en hoge boekwaarde. U hebt de unieke kans om ook in dit aandeel te beleggen. Bestel daarom vandaag nog het splinternieuwe "Super Rendement Rapport" en u ontvangt een uitgebreide beschrijving van dit superaandeel én van twee andere van dit soort goedkope topaandelen.

Jack Hoogland

www.topaandelen.com
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?