vrijdag, september 29, 2006

 

Management Share lege huls

Betten Beursbmedia kwam gisteren met het nieuws dat Management Share serieus op zoek blijft naar activiteiten. Het bedrijf bestaat nog, maar is nu slechts een lege huls met een schuld van 3,3 miljoen aan haar grootaandeelhouders.
Als u nog een fantastisch bedrijfsplan heeft, Management Share heeft de beursnotering!
Op zich is dit wel een interessante casus.
Immers weten we dat de grootaandeelhouders nog wat willen doen met het bedrijf. Ze willen die ge?nvesteerde 3 miljoen terug gaan verdienen. Stel nu dat ze een ondernemer vinden die de beursnotering wel wil hebben en tegen een percentage zijn bedrijf inbrengt. Zou dan Management Share dan niet meer dan de huidige 0,27 per aandeel waard kunnen worden? De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de huidige 0,29 per aandeel pure lucht is. Immers, het is een lege huls met een schuld van 3 miljoen. Waarom beleggers dan nog altijd 0,27 op het bord laten schrijven is blijkbaar de hoop dat het ooit goed gaat komen. Daarover valt nu werkelijk echt NIETS te zeggen, want er is gewoon helemaal niets.
Het is wel een leuke manier om je nationaal in de kijker te spelen. Geef 50% van je bedrijf weg aan Management Share en krijg in ieder beleggingsblad en nationale krant een stuk gratis reclame, want iedereen gaat over je schrijven!


Tom Lassing

www.beursbox.nl

www.beursblogger.nl
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?