dinsdag, augustus 29, 2006

 

Gratis Energie

Eén van de pijlers waarop de Global Energy Newsletter staat, is het feit dat we zoeken naar alternatieve energiebronnen. Daarin zijn we niet de enigen en afgelopen weekend publiceerde een Iers bedrijf in de 'The Economist' een heel interessant betaald artikel over gratis energie.

Het bedrijf in Ierland dat de advertentie plaatste, claimt dat het via magneten 285% efficiënt kan werken. Ze waren op zoek naar een manier om kleine camera's van een onafhankelijke energiebron te voorzien. Ze liepen steeds vast op het feit dat batterijen, wind- en zonne-energie tot maximaal 70% effectief met energie zijn. Dat wil zeggen, er gaat 100% in en er komt maximaal 70% uit. In hun onderzoek zijn ze ook gaan rommelen met magneten. Tot hun grote verbazing kwam daar meer energie uit, dan dat er in ging.
In tegenstelling tot alle andere manieren om energie op te wekken, bleek de magneet in staat om 'uit het niets' energie op te wekken. Nu is het grote probleem daarmee, dat onze natuurwetten deze gang van zaken niet toestaan. Dit dus beweren is als beweren dat de aarde rond is, op een moment dat de kerk claimt dat de aarde plat is. Het KAN volgens de huidige natuurwetten simpelweg niet dat je er één deel energie in stopt en dat er dan 2,85 deel uit komt.
We hebben de donkere Middeleeuwen al enkele eeuwen achter ons liggen. De kerk is geen overmachtige instelling meer. Nu zijn het echter wetenschappers en Internetters die massaal hun toetsenbord pakken en de heidenen, die de natuurwetten niet respecteren, digitaal aan het kruis nagelen.

Het principe van gratis energie is ergens in de jaren twintig van de twintigste eeuw door Tesla al eens gepresenteerd. Het leverde hem grote ellende op. Ten eerste omdat niemand het geloofde. Toen hij echter in een auto zonder motor rond ging rijden en iedereen begon te tonen dat het echt was, toen werd hem snel het zwijgen opgelegd.
Zijn partner werd in een supersnelle procedure failliet verklaard en de auto werd door de autoriteiten in beslag genomen. Die oliebaronnen hadden helemaal geen behoefte aan een grappenmaker die energie 'uit de lucht' ging plukken. Daar hadden ze geen olieclaims voor in handen. Heel de economie was net op olie omgeschakeld. De oliebaronnen konden zonder veel moeite de Amerikaanse regering laten zien dat een auto die op vrije energie rijdt de economie zou schaden. Tesla zelf was korte tijd later ook failliet en zijn auto, die in beslag werd genomen, is nooit meer in het openbaar teruggezien.

De Ierse onderneming vergaat het momenteel niet veel beter. Ze hebben vooral via E-mail al veel bedreigingen ontvangen. De Osama's van de natuurwetten roeren zich en laten zich helemaal gaan. De meest waanzinnige beschuldigingen en bedreigingen zijn al ontvangen. Een zo mooie uitvinding wereldkundig maken is niet iets dat je voor je lol doet.
De Ieren dagen in hun advertentie wetenschappers uit om hun ongelijk aan te tonen. Zo'n 3000 personen willen deze handschoen oppakken en zeggen de tests wel te willen doen. Uit deze 3000 zullen de meest aansprekende onderzoekers een uitnodiging gaan krijgen en binnen een maand moet duidelijk zijn wie er gaan testen.
Helaas voor de Ieren zijn de door hen al eerder benaderde wetenschappers geen van allen van plan om hun ervaringen openbaar te maken. Ze kraken het niet af, ze promoten het niet, ze willen zelfs niet genoemd worden.
Is dit allemaal omdat het een hoax is van de Ieren, of zijn de wetenschappers allemaal bang dat ze door hun collega's en de pers voor compleet gestoord worden verklaard?
Het punt is, we denken allemaal wel dat we tegenwoordig zo 'open' zijn, maar in werkelijkheid moet de moderne Copernicus nog altijd het één zeggen en het ander denken. Nu als wetenschapper beweren dat de natuurwetten misschien toch niet 100% alles verklaren, staat ook nu nog gelijk aan in de Middeleeuwen zeggen dat de aarde rond was.

Wat is ons standpunt als Global Energy Newsletter?

- We weten niet of de claim van de Ieren ergens op gebaseerd is. Het lijkt ons echter mogelijk. We weten dat er daarmee een natuurwet overschreden wordt en dat het dus theoretisch onmogelijk is. Maar hebben we de laatste 120 jaar niet onnoemelijk veel dingen zien gebeuren die daarvoor 'onmogelijk' waren? Is radio niet één van de meest 'onmogelijke' zaken geweest? We lopen nu allemaal met zenders op zak waarmee je wie dan ook en waar dan ook ter wereld kan bellen. 'Onmogelijk' is vrijwel niets. Als we het kunnen verzinnen, dan kunnen we het vrijwel altijd uiteindelijk ook uitvoeren. Jammer vinden we het dat de Ieren de bevestiging van hun ontdekking zoeken. Liever zouden ze wat ons betreft een product maken en het dan bewijzen door met een werkend product op de markt te komen. In die zin zoeken ze dus wel de publiciteit waarmee ze de bekendheid van hun ontdekking willen vergroten. Een werkend product is dus blijkbaar nog niet in de nabije toekomst te verwachten.

We zijn er bij Global Energy Newsletter ook van overtuigd dat Tesla 'iets' had. Er zijn krantenberichten uit zijn tijd waarbij journalisten de auto gezien hebben en geconstateerd hebben dat er geen motor in zat en deze toch reed. Als het een truc was, waarom is die auto dan niet na de inbeslagname tentoongesteld waarbij Tesla klip en klaar als bedrieger werd ontmaskerd? De auto kwam in handen van de oliemagnaten en verdween. Alleen dat is al heel opmerkelijk.

Was Tesla een idioot? Als u uw computer aanzet maakt u gebruik van een uitvinding van Tesla. Hij ontwikkelde immers wisselstroom. Zo gek was hij dus niet.

Er is echter één ding al zeker en onbetwist. Er is op de wereld vrije energie. Zelfs op TV hebben de onderzoekers van 'Busted' op Discovery Channel geconstateerd dat er 'vrije' energie is. Ze constateerden echter ook dat deze te gering was om er zomaar wat mee te doen. Blijkbaar moet er iets mee gebeuren, moet het versterkt worden. Misschien is dat met magneten te doen, misschien komt alle energie uit de magneten wel uit deze magneten zelf. Wie ooit twee magneten verkeerd om tegen elkaar wilde drukken weet hoeveel kracht dat kost. Die kracht in de magneten die zou toch op de één of andere manier toe te passen moeten zijn om energie te leveren? Dat feit is toch niet zo onlogisch. Het feit dat we dat toch nu toe niet konden hoeft niet in te houden dat het straks niet kan. Het is eerder gek dat niet eerder op grote schaal onderzoek in die richting is gedaan.

De toekomst zal leren of de Ieren iets hebben of dat ze alleen maar publiciteit zochten. We hebben de laatste jaren al honderden apparaten gezien en nog geen één deed het ooit volgens de claims van de ontwikkelaars. Ondertussen blijven wij wel actief zoeken naar informatie over dit onderwerp. Uw ideeën of suggesties zijn van harte welkom. Wie ons een werkend apparaat als eerste kan tonen of ons erop wijst, krijgt van ons een jaar Insider abonnement (waarde bijna 5000 euro) gratis!

Het is nu eenmaal zo dat de persoon of onderneming die een serieus product kan bouwen dat op gratis energie kan werken, onmetelijke rijkdom in handen heeft. Dat is interessant genoeg om de ontwikkelingen in deze hoek nauwgezet te blijven volgen.

Ook dat doen we in de Global Energy Newsletter.

http://www.globalenergynewsletter.nl
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?