vrijdag, december 23, 2005

 

Beurs tips voor de feestdagen

Eindelijk eens tijd om te kijken naar hoe Turbo's werken? Deze nieuwe manier van beleggen is een combinatie van Opties en Futures. Kijkt u op www.turbospecialist.nl voor een gratis Turbo cursus.

- We gaan ons de aankomende dagen massaal 'stijf vreten' en ik moet zeggen, dat moet ook af en toe zonder g?ne kunnen. Toch wil ik hier nogmaals de oproep doen ook te denken aan de medemens die het minder goed heeft. Beursbox draagt iedere maand 34 euro bij aan www.nourishtheschildren.be.
Hiermee worden twee kinderen die maand gevoed. Daarnaast vindt ook de productie van het voedsel in derde wereldlanden plaats, waarmee ook weer 400 banen gecreëerd zijn. Zodra we 25 personen of bedrijven hebben die maandelijks 34 euro storten, zal Nu Skin het 26e pakket doneren. Het eerste pakket van iedere maand zal Beursbox.nl al voor haar rekening nemen. Doet u mee?

- Wilt u in 2006 meer inkomen, dan raad ik u aan te gaan overwegen of u ook niet online wat aan inkomen kunt werken. Het komt niet aanvliegen en u zult er iets voor moeten leren en investeren, maar ik kan u daar bij helpen. Ik schreef de afgelopen maanden enkele zeer nuttige en leerzame E-books over het onderwerp. Kijkt u op www.marketingcursus.com, www.affiliatemarketing.nl en hier voor Superverkopende minisites voor meer informatie over deze Ebooks.
Voelt u naast deze E-books ook voor een zeer gedegen Online Ondernemen opleiding, schrijft u zich dan ik voor de gratis nieuwsbrief op www.globalgeniusweb.com. Ik raad u vooral aan de in de nieuwsbrief genoemde gratis bijeenkomsten een keer te bezoeken! Hoe dan ook bijzonder leerzaam! Andere interessante websites: www.tweedeinkomen.nl en www.online-markt.nl.

- Uw hersencapaciteit met 60% verhogen? Ik schreef er enige tijd geleden een goed gelezen artikel over binnen de Succesverhaal opzet. Als u nog niet eerder inschreef op deze gratis service, dan heb ik nu de volgende link voor u: www.succesverhaal.nl/index3.html.

- Wilt u het in 2006 als belegger beter doen? Ik raad u dan van harte aan om enkele boeken over beleggen te kopen. U vergroot uw inzicht in de markt en zal daarmee geen verliezen op basis van verkeerde marktinzichten meer maken. Kijkt u voor een overzicht van door mij persoonlijk uitgezochte beleggersboeken op www.beursbox.nl/boeken.html

- Een overzicht van de resultaten van StockTradingExpert vindt u hier: www.stocktradingexpert.com. Als u dit soort resultaten zelf niet voor elkaar kreeg, wordt het dan toch niet eens tijd een abonnement op één van de services te proberen?


Ik nodig u ook van harte uit de site www.beursbox.nl weer eens zorgvuldig door te kammen. Er staat enorm veel op, het zal u verbazen.


Tom Lassing

www.beursblogger.nl
<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?