donderdag, juni 09, 2005

 

Inspelen op de olieschaarste (11): Manhattan Scientifics, Inc.

Manhattan Scientifics, Inc.
EĂ©n van de onderdelen van dit bedrijf is de ontwikkeling van MicroFuel Cell technology. Het bedrijf richt zich vooral op de ontwikkeling van een nieuwe generatie batterijen voor onder andere mobiele telefoons.
Insider trading is bij dit bedrijf van belang. Immers is bekend dat een aantal managers wat van hun aandelen en opties gaan verzilveren. Ze geven daar zelf als reden voor dat de personen die dat doen geen loon van de onderneming krijgen, maar alleen in aandelen en opties betaald worden. Om dus te kunnen leven zullen ze een deel van hun stukken moeten aanbieden. Qua timing kon dat haast niet ongelukkiger, want de koers staat op bijna de laagste koers in 12 maanden. Volgens de CEO dus geen vlucht van de insiders, maar in feite het logische gevolg van hun commitment aan de onderneming.
Kijken we naar de prijs per aandeel dan is duidelijk dat we het hier over een echt pennystock aandeel hebben. De koers is immers $0,062 per aandeel. Er werden gisteren 38.015 aandelen verhandeld, dus als u in uw uppie een keer wat stukken gaat aanschaffen kan het zijn dat u die dag, samen met de verkopende partij de enigen bent die op die dag aan het handelen zijn.
Dit is dus een enorm risico!
Nu kan ik wel Technisch gaan kijken hoe of wat, maar met zulke lage volumes is technische analyse van niet veel waarde. Recent is de bodem succesvol getest... daar wil ik het maar even bij houden. Kijkt u op hun website http://www.mhtx.com/ of hier een belegging voor u in zit.
Kijkt u op http://www.beursbox.nl/2005/05/inspelen-op-de-olieschaarste-7.html welke andere aandelen potentieel interessant zijn.

Tom Lassing
www.beursbox.nl<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?